25
januari
2023
|
14:09
Europe/Amsterdam

Petra de Leeuw per 1 februari programmamanager Inholland-icoonprojecten

Petra de Leeuw

Petra de Leeuw, nu nog stafhoofd Onderwijsbeleid & Juridische Zaken, gaat per 1 februari aan de slag als programmamanager voor twee nieuwe Inholland-brede ‘icoonprojecten’ DSM Biotech Campus en Groen & Techniek versterken in de regio Noord- en Zuid-Holland met de Greenport. “Ik juich deze stap van Petra om haar kwaliteiten in te zetten voor grote strategische projecten met de markt van harte toe,” zegt collegelid Marije Deutekom in een reactie. 

“De ruime ervaring van Petra is een geweldige aanwinst om genoemde omvangrijke icoonprojecten verder te brengen,” zegt domeindirecteur Fabian van der Horst (Agri, Food & Life Sciences). “Deze projecten kenmerken zich onder andere door partnerships met toonaangevende ecosystemen, interdisciplinair onderwijs, onderzoekslijnen van tientallen miljoenen, het aanbod Leven Lang Ontwikkelen en nieuwe instroom van studenten. Petra is enthousiast, nieuwsgierig, verbindend en strategisch analytisch. Daarnaast is ze een pragmaticus met humor. Ik kijk uit naar onze verdere samenwerking.” In haar nieuwe functie is Petra onderdeel van het managementteam van AFL. Haar werkzaamheden zijn straks veelal domein- en locatieoverstijgend. 

“Beide icoonprojecten zijn mooie voorbeelden die passen bij onze nieuwe strategie,” vervolgt Marije. We zijn erbij gebaat om er een groot succes van te maken en ik ben blij dat Petra onze hogeschool nu in deze rol verder gaat versterken.” 

“Ik kijk ernaar uit om in deze nieuwe rol mee te werken aan de executie van de Inholland-strategie,” zegt Petra over haar nieuwe functie. “Met veel plezier heb ik de afgelopen jaren als stafhoofd OWB-JZ in de centrale organisatie meegebouwd aan het Inholland van nu. Het spreekt me erg aan om die ervaring en mijn netwerk mee te kunnen nemen in deze nieuwe rol. Daarin kan ik dichterbij werkveld, markt, domeinen en vestigingen een concrete bijdrage leveren aan het Inholland van de toekomst. Mijn collega’s, in het bijzonder van OWB-JZ, wil ik hartelijk danken voor de fijne samenwerking van de afgelopen jaren. Blij ben ik dat ik vanuit mijn nieuwe rol velen van jullie vaak zal blijven tegenkomen.” 

Tot 1 maart 2023 is Kathelijn Rijkels plaatsvervangend stafhoofd OWB-JZ. Op korte termijn start een procedure om de functie vast in te vullen. 

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.