Haarlem,
20
mei
2021
|
07:28
Europe/Amsterdam

Pinot Gris: hoe wil jij oud worden?

pinot

Dàt we ouder worden is een feit… Maar heb je al eens stilgestaan bij hóe je ouder wilt worden? Aan de ene kant zie je er tegenop en aan de andere kant vliegen de dagen en weken voorbij. Is dit niet het eerste op je prioriteitenlijst en vind je het toch belangrijk om je werk- en levenservaring eens onder de loep te nemen? Ben je bereid om voorbij de waan van de dag stil te staan bij èn te onderzoeken wat jij echt wilt in de komende vijf jaar? Ben je 60 jaar of ouder? Dan is de training Pinot Gris iets voor jou!

De training
Pinot Gris wordt al jarenlang succesvol aangeboden aan de oudere professionals bij Inholland. We hebben de training in een nieuwe jas gestoken om nog beter recht te doen aan de mogelijkheden die er zijn in deze fase van je carrière. Het doel van Pinot Gris is deelnemers bewust te laten stilstaan bij hun loopbaan in deze fase van hun werk en leven. Deelnemers reflecteren op gemaakte keuzes en de betekenis hiervan voor nu en voor de toekomst. Ze worden uitgedaagd hernieuwd invulling te geven aan hun loopbaan.

Vragen die aan bod komen zijn:

  • Waar sta je nu in werk en privé?
  • Wat wil je (anders) in je verdere loopbaan en professionele en persoonlijke ontwikkeling?
  • Welke mogelijkheden zijn er om minder te werken / iets anders te doen / eerder te stoppen?
  • Welke consequenties hebben deze keuzes?
  • Welke scenario’s zijn voor jou mogelijk de komende vijf jaar

 

You have to decide what your highest priorities are and have the courage —pleasantly, smilingly, non-apologetically, to say no to other things. And the way you do that is by having a bigger “yes” burning inside.
Stephen Covey, auteur van onder andere onder andere de internationale bestseller The Seven Habits of Highly Effective People.

De opbrengst
Na vijf trainingsdagen en een eigen onderzoek formuleer je een een visie op maat op je leven voor de komende vijf jaar. In deze visie staan een aantal keuzemogelijkheden en een stappenplan om tot uitvoering te komen.

Ben je geïnteresseerd?
Ben je geïnteresseerd? In september 2021 gaan we weer van start. Ga voor meer informatie en aanmelden naar het Leerportaal HR.