Den Haag,
14
februari
2020
|
14:32
Europe/Amsterdam

Portefeuilles College van Bestuur Inholland

Mieke-van-den-Berg

Mieke van den Berg is per 1 februari toegetreden tot het College van Bestuur van Hogeschool Inholland. “Ik ben blij dat Mieke is begonnen en wens haar veel succes bij Inholland,” laat Siebe Riedstra, voorzitter Raad van Toezicht weten. Met de komst van Mieke en het vertrek van Jet de Ranitz in mei heeft het CvB een nieuwe verdeling van de portefeuilles gemaakt.

Portefeuilleverdeling
Op hoofdlijnen blijft de portefeuilleverdeling hetzelfde. Als nieuw collegelid neemt Mieke de portefeuille bedrijfsvoering over van Hans Jansen, die nog enkele weken blijft om te zorgen voor een goede overdracht. Verder is er een nieuwe portefeuilleverdeling wat betreft vestiging en domein:

  • Mieke van den Berg neemt Creative Business/TOI en Alkmaar/Amsterdam/Diemen voor haar rekening.
  • Huug de Deugd is portefeuillehouder voor BFL/AFL en Rotterdam, Dordrecht en Delft.
  • Jet de Ranitz zal tot haar vertrek portefeuillehouder Den Haag /O&I en Haarlem /GSW zijn.

Huug de Deugd waarnemend collegevoorzitter
Per 1 mei, de dag dat Jet de Ranitz de overstap maakt naar SURF, neemt Huug de Deugd de rol van waarnemend collegevoorzitter op zich. Dit doet hij tot het moment dat er een nieuwe voorzitter is (naar verwachting uiterlijk per 1 september 2020). In mei en juni is Hans Jansen even terug en beschikbaar om Huug en Mieke tijdelijk te ondersteunen.

Afscheid Jet op 23 april
Ondertussen is de werving en selectie voor de nieuwe collegevoorzitter gestart. De vacaturetekst en de uitgebreide profielschets kun je vinden op vanderkruijs.com/inholland. Op donderdag 23 april nemen we bij Inholland Haarlem afscheid van Jet.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.