22
september
2022
|
15:50
Europe/Amsterdam

Praat, denk en lunch met ons mee tijdens de Samen Vooruit Lunch!

Picture12

Aanstaande maandag is het zover: dan start de eerste Samen Vooruit Lunch! Heb jij je al aangemeld voor één van de acht informele lunches op een locatie naar keuze?  
 
Je bent van harte welkom om samen met het College van Bestuur, vestigingsdirecteuren en collega’s in gesprek te gaan over het Strategisch Plan. Maandag dekken we de eerste lunchtafel op onze locatie in Delft, waar collegevoorzitter Bart Combee en vestigingsdirecteur Fabian van der Horst aanschuiven. En jij kunt daarbij zijn, sterker nog: dat wil je niet missen!

 Het plan ‘Samenwerken aan een vitale metropool’ verwoordt ons nieuwe Inholland-verhaal, zet de stip op de horizon en beschrijft de weg daarnaartoe voor de komende jaren tot en met 2027. In dit korte videofragment tijdens de Inholland jaaropening van begin deze maand, legt Bart uit wat dat nou precies betekent: samenwerken aan een vitale metropool. 

Wat betekent het Strategisch Plan voor jou?  
Tijdens de Samen Vooruit Lunch gaan we samen het gesprek aan en krijg je de mogelijkheid om vragen te stellen. Wat betekent het Strategisch Plan voor de hogeschool, voor jou, je collega’s en onze studenten? Welke uitdagingen kom je tegen en hoe sluiten de ambities van de hogeschool aan bij de jouwe?  

We vroegen dit ook aan Fabian van der Horst. Wat betekent het Strategisch Plan voor hem?Fabian van der Horstm, domeindirecteur AFL en vestigingsdirecteur Delft
"We gaan tijdens de lunch in dialoog over onze hogeschool, en vooral over het Inholland van de toekomst. Niet zozeer de stip op de horizon, maar de betekenis die we willen geven en de reis die we daarbij maken." 
 
"Als ik drie jaar vooruitkijk dan zie ik een hogeschool met extra kleur op de wangen. Waar studenten aan de poorten staan te rammelen om de mooiste studententijd en ontwikkeling van hun leven mee te maken. En waar bedrijven en werkveldpartners popelen om met hen te gaan samenwerken. Dat is het Inholland waar ik in geloof en waar ik trots op ben." 

Wij nodigen je van harte uit om mee te praten 
Wij zijn benieuwd naar jouw perspectief en horen graag hoe we elkaar kunnen versterken om samen succesvol vooruit te gaan richting 2027. Nodig je collega's uit en praat, denk en lunch met ons mee! 

Aanmelden voor de lunch: 
Op onderstaande data en locaties is er een Samen Vooruit Lunch op jouw locatie. De lunch vindt plaats van 12.00 tot 13.00 uur.  

  • Maandag 26 september – Delft met Bart Combee & Fabian van der Horst – ruimte 6.47 Aanmelden kan nog! 
  • Woensdag 28 september – Diemen met Mieke van den Berg & Bas van Spréw – teamroom D1.17 
    Dordrecht met Bart Combee & Nahied Rezwani - restaurant 
  • Donderdag 29 september – Rotterdam met Bart Combee & Nahied Rezwani - huiskamert  
    Alkmaar met Mieke van den Berg & Richard Oerlemans - SSC 
  • Donderdag 6 oktober – Haarlem met Marije Deutekom & Tom de Witt Hamer - SUCH  
  • Maandag 10 oktober – Den Haag met Marije Deutekom & Lucas Rurup - Mauritszaal 
  • Vrijdag 14 oktober - Amsterdam met Mieke van den Berg & Bas van Spréw – ruimte 1C.02 

Meld je snel aan om zeker te zijn van een plek. Aanmelden kan via dit formulier.  

Eerst nog even inlezen?  
Heb je het laatste nieuws over het Strategisch Plan gemist? Je kunt het artikel hier teruglezen en het Strategisch Plan downloaden.

Hopelijk zien we elkaar tijdens de lunch!

Overzicht Inholland-bijeenkomsten voor collega's

Hogeschool Inholland organiseert tal van terugkerende bijeenkomsten bijvoorbeeld over het strategisch plan, onderwijsvernieuwing en -ontwikkeling, diversiteit & inclusie, toetsing en leercoaching. Bij deze bijeenkomsten zijn alle collega's welkom. We begrijpen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt.