Den Haag,
12
november
2020
|
12:17
Europe/Amsterdam

Praat mee met Valerio Zeno over studeren in coronatijd

Eerste online studenten-event ‘Onbeperkt Studeren’

Vind jij het ook lastig om te studeren tijdens de coronapandemie? Mis je je vrienden en medestudenten? Kan je je moeilijk concentreren en heeft dat invloed op je studie? Of voel je je om wat voor reden dan ook beperkt in je studie? Dan is het online evenement van Onbeperkt Studeren op donderdag 19 november om 16.00 uur iets voor jou! Meld je aan door te reageren op de post van Valerio via de Instagram-pagina van Onbeperkt Studeren en ontvang de link naar het webinar!

Het studenteninitiatief ‘Onbeperkt Studeren’ organiseert op 19 november aanstaande het eerste digitale evenement voor studenten met Valerio Zeno als host. Onder leiding van Valerio Zeno, televisiepresentator bij BNNVARA en acteur, ga je tijdens de Zoom-meeting in gesprek over relevante topics zoals studeren, eenzaamheid, mentale en/of fysieke klachten en de rol die de coronapandemie daarin speelt. Tussendoor is er ruimte voor vragen en interactie vanuit het digitale publiek.

Onbeperkt Studeren zet zich in voor studentenwelzijn en studenten die een belemmering ervaren bij het studeren. 

Nina van Doesburg, student Creative Business
Ik hoop op veel animo, zodat we elkaar kunnen steunen in deze lastige coronaperiode en met een warm gevoel van verbinding de wintermaanden in gaan!
Nina van Doesburg, student Creative Business

Nina van Doesburg studeert Creative Business aan Inholland Den Haag. Zij is chronisch ziek en leidt sinds dit jaar het project Onbeperkt Studeren. “Vanuit mijn eigen ervaring ben ik Onbeperkt Studeren gestart met als doel een community op te richten voor studenten voor wie het om welke reden dan ook minder vanzelfsprekend is om fluitend door een studie te gaan. Hierbij kunnen fysieke of psychische problemen een grote rol spelen en invloed hebben op het welzijn van een student. Om ervaringen te delen, elkaar te steunen en een luisterend oor te bieden heb ik nu dit online evenement opgezet als eerste kennismakingsmoment. Ik ben ontzettend blij met de steun van het Studenten Initiatieven Fonds dat een mooie bijdrage heeft geleverd aan het evenement waardoor het mogelijk is dat we Valerio Zeno als host hebben weten te strikken! Met dit eerste evenement richten wij ons op studenten van locaties Delft, Rotterdam/Dordrecht en Den Haag. Zij zijn van harte welkom om op 19 november aan te sluiten bij het webinar In december organiseren wij een soortgelijk evenement voor de locaties Amsterdam/Diemen, Alkmaar en Haarlem. Onbeperkt Studeren is er voor iedere student die zich geroepen voelt om zich aan te sluiten bij deze community."

Deelnemen? Meld je aan door te reageren op de post van Valerio via de Instagram-pagina van Onbeperkt Studeren en ontvang de link naar het webinar! 

Wat is het Studenten Initiatieven Fonds?

Omdat studenten creatief zijn en boordevol goede ideeën zitten, willen we ze graag betrekken en helpen om een belangrijke bijdrage te leveren aan een aantrekkelijke, inspirerende en effectieve leeromgeving. Net zoals Nina. Vanaf dit studiejaar nodigen we studenten dan ook uit om hun initiatieven aan te melden bij het Studenten Initiatieven Fonds (SIF) van Hogeschool Inholland. De studenten die voor het fonds werken zorgen voor een informele sfeer en kijken samen met de bedenkers hoe zij mooie nieuwe ideeën en initiatieven kunnen organiseren. Meer informatie via sif.contact@inholland.nl.