Haarlem,
16
juli
2020
|
14:19
Europe/Amsterdam

Programma Online Onderwijsdag 27 augustus bekend!

20 sessies over techniek en pedagogiek van goed online onderwijs

Onlineonderwijsdag3

Het programma van de Online Onderwijsdag op 27 augustus is rond. Deze dag kun je kiezen uit maar liefst 20 online sessies. Van tools tot applicaties, van binding met je studenten tot efficiënt samenwerken. Of je nou 1 sessie volgt of meerdere, de dag biedt je alles om je online onderwijs nóg verder aan te scherpen en leuk te maken!

Route voor beginnende docenten en verdieping voor iedereen
De Online Onderwijsdag start om 9.00 uur en eindigt om 14.15 uur. Handig: voor startende docenten zijn er sessies met nuttige tools en basistechnieken om slim samen te werken en efficiënt online les te geven. Voor iedereen die behoefte heeft aan meer verdieping, zijn er nog veel meer sessies in een afwisselend, vol programma. Er is zelfs een virtuele lunchbreak, waar je even met je medebezoekers van gedachten kunt wisselen.

Bekijk direct het volledige programma. Klik op een titel en je ziet waar de sessie over gaat.

Elles van Asseldonk, webinar ‘Online, maar toch écht contact met je studenten’: “Collega's die net als ik hebben ondervonden hoe lastig het is om les te geven aan zwarte schermpjes en groene bolletjes, gaan hier zeker wat uithalen. We kijken niet naar technische oplossingen maar naar kleine menselijke interacties. Manieren om je les van begin tot eind interactief en leuk te maken!”

Aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon meedoen
Je hoeft je niet aan te melden. Je kiest een sessie uit, klikt op de link en je doet dan direct aan de online sessie mee.

We hopen je 27 augustus te ‘zien’!