Haarlem,
02
maart
2021
|
08:30
Europe/Amsterdam

Reminder: heb jij je al aangemeld voor de Inholland-filmavond op 16 maart?

Met z'n allen (online) naar de film!

Inholland_filmavond_16maart_goodtime

Inhollanders opgelet! Dinsdag 16 maart om 20.00 uur gaat de speciale Inholland-filmavond van start. Het is dan precies één jaar geleden dat we vanwege corona moesten overschakelen naar online. Een jaar zoveel mogelijk thuis werken en studeren. Gelukkig krijgen we dat samen nog steeds voor elkaar, en met volle inzet. Dat verdient een dikke pluim! Ondertussen snakt iedereen ernaar om elkaar weer te ontmoeten. Hoe leuk is het dan om samen iets te ondernemen, ookal is het op afstand. Heb jij je nog niet aangemeld? Doe dat dan hier en ga samen naar de film!

Tijdens deze avond kun je kiezen uit drie Cineville-films, die je gewoon thuis op je eigen bank kunt kijken. Met jouw persoonlijke vouchercode heb je daarna ook nog eens een maand lang toegang tot het platform Vitamine Cineville om onbeperkt films te kijken.  

Aanmelden kan tot 10 maart 
Meld je vóór de deadline van 10 maart aan. Na deze datum is het helaas niet meer mogelijk om je aan te melden voor de filmavond en de gratis maand Vitamine Cineville. Nadat je jezelf hebt aangemeld via het aanmeldformulier ontvang je op 16 maart een mail van Inholland met de links naar de films die vanaf 20:00 uur te bekijken zijn.

Keuze uit drie films 
Voor onze Inholland-filmavond hebben we drie films geselecteerd:

InhollandFilmavond_GoodTime

Film 2: Good Time (Actie, Crime, Thriller)

Inhollandfilmavond_IamGreta

Film 3: I Am Greta (Documentaire) 

Een maand Vitamine Cineville 
Met jouw persoonlijke vouchercode heb je vanaf 16 maart nog een maand lang onbeperkt toegang tot het platform Vitamine Cineville, wat speciaal is opgericht in de coronatijd om thuis online Cineville-films te kijken. Geen zorgen, je zit daarna niet aan een abonnement vast. Het gaat hier echt om één maand gratis toegang. 

Meld je voor 10 maart aan door je student- of medewerkersnummer* en je Inholland-mailadres in te vullen. We wensen je alvast veel kijkplezier! 

*Je medewerkersnummer vind je in je Wie-is-wie-profiel op Iris óf op je medewerkerskaart.