17
maart
2023
|
11:36
Europe/Amsterdam

Samen Vooruit Lunches april - Doe je ook mee?

Werken in netwerken - Hoe realiseren we onze strategische ambities?

Samen Vooruit Lunch Den Haag

"Dat zouden we vaker moeten doen!" Het was een veelgehoord geluid tijdens de Samen Vooruit Lunches, afgelopen september en oktober. Informeel gingen we met elkaar in gesprek over het Strategisch Plan. En dat doen we in april weer, op alle locaties. Op donderdag 13 april dekken we de eerste lunchtafel in Dordrecht, waar collegevoorzitter Bart Combee en vestigingsdirecteur Nahied Rezwani aanschuiven.  

Doe je ook mee? Lees snel verder en kijk wanneer de Samen Vooruit Lunch op jouw locatie plaatsvindt. Je bent van harte welkom! 

Meld je aan via dit formulier.

Denk mee over organiseren in netwerken 
Onderwerp van gesprek tijdens deze lunch is ‘organiseren in netwerken’. We nemen we je hierin mee en vertellen we je meer over hoe we dit gaan doen rondom onze strategische ambities. De vorige sessies spraken we elkaar over de pijlers uit het Strategisch Plan met de conclusie dat we al volop bezig zijn met die beweging. Nu willen we door met het ‘hoe’.

Want juist voor de grotere strategische ambities uit ons plan (denk aan flexibel en interdisciplinair leren en bijvoorbeeld de profilerende thema’s) beseffen we hoe belangrijk het is om expertise vanuit domeinen, opleidingen en stafdiensten aan elkaar te verbinden. Daarom gaan we ons meer organiseren in netwerken. 

Ga met ons in gesprek
We nodigen je uit om met ons mee te denken; welke vragen heb je, welke kansen zie je en welk perspectief wil jij graag inbrengen? Leden van de Cirkel ‘Manier van werken voor vernieuwing’ Janneke Vervloed en Barbara van de Swaluw faciliteren het gesprek tijdens de Samen Vooruit Lunch.

Ik juich het erg toe om rondom de belangrijkste strategische thema's meer in netwerken te organiseren. Inholland is immers best een bijzondere school met al die verschillende locaties. Door te werken in netwerken, weten we elkaar wel steeds beter te vinden. Ik ben hierin graag een bruggenbouwer. We hebben elkaar nodig om verder te komen! Fijn dus om daar met collega's, het CvB en directeuren met elkaar over in gesprek te gaan.

 

Barbara van de Swaluw, adviseur organisatieontwikkeling en HR(D)

Wij zijn benieuwd naar jouw perspectief en horen graag hoe we elkaar kunnen versterken om samen succesvol vooruit te gaan richting 2027. Op onderstaande data en locaties vindt er een Samen Vooruit Lunch op jouw locatie plaats. Meld je nu aan!

Datum

Locatie

Tijd

Ruimte

Donderdag 13 aprilDordrecht12.00-13.00 uurRestaurant
Maandag 17 aprilDelft12.15-13.15 uurFoyer, tweede etage
Maandag 17 aprilHaarlem12.00-13.00 uurSUCH
Dinsdag 18 aprilRotterdam12.00-13.00 uurHuiskamert
Dinsdag 18 aprilDen Haag12.00-13.00 uurMauritszaal
Dinsdag 18 aprilAmsterdam12.00-13.00 uur1C-02 (bij kantine)
Woensdag 19 aprilDiemen12.00-13.00 uurLiving Lab
Donderdag 20 aprilAlkmaar11.30-12.30 uurSSC

Volgende lunchsessies in mei   
Na de Samen Vooruit Lunches in april richten we ons in de Samen Vooruit Lunch in mei 2023 op een inhoudelijk thema, namelijk flexibel en interdisciplinair leren. We gaan dan ook verder in op vragen die tijdens de lunches van 2022 zijn gesteld. Via deze link vind je een bundeling van de geformuleerde vragen zoals we die toen hebben opgehaald.