Haarlem,
05
december
2019
|
11:23
Europe/Amsterdam

Vitaliteitsdagen 9 t/m 13 december 2019

Volgende week organiseren we opnieuw de Vitaliteitsdagen voor collega's. In de week van 9 tot en met 13 december moedigen we je aan om bewust te kijken naar je eigen gezondheid en helpen we je op weg naar een (nog) gezondere levensstijl.

Op verschillende Inholland-locaties kun je meedoen aan allerlei activiteiten waarbij jouw gezondheid centraal staat, zoals de Health Check, een stoelmassage en lunchwandelen met je collega’s. En wil je hulp bij het stoppen met roken? Kom naar de informatiestand ‘Rookvrij? Ook jij!’.

Doe de Health Check!
Tijdens de Vitaliteitsdagen voert onze partner in gezondheid TIGRA een gratis Health Check uit op verschillende Inholland-locaties. Na dit onderzoek weet je hoe vitaal jij bent én krijg je concrete tips om gezonder te leven en te werken. Bekijk de veelgestelde vragen over de Health Check.

Rookvrij? Ook jij!
Denk je erover om te stoppen met roken, maar weet je niet hoe je dat zelf voor elkaar krijgt? Je hoeft het niet alleen te doen. Kom tijdens de Vitaliteitsdagen naar de informatiestand en laat je informeren over de groepstraining ‘Rookvrij? Ook jij!’

Meer activiteiten
Iedere locatie heeft een aanvullend vitaliteitsprogramma.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.