Diemen,
20
juni
2022
|
15:57
Europe/Amsterdam

Save the date! Zet de jaaropening 2022-2023 in je agenda

Samenwerken aan een vitale metropool

shutterstock_2009689346 (3)

De wereld om ons heen is volop in beweging. De vraagstukken die hierbij horen zijn complex. Bij onze hogeschool werken studenten multidisciplinair aan oplossingen voor deze maatschappelijke vraagstukken. Hierbij maken ze gebruik van elkaars kennis, achtergronden en expertises. Met docenten, onderzoekers én toekomstige collega's wordt er samen gewerkt aan een vitale metropool. 

Nieuwsgierig hoe? Beleef het dinsdag 6 september tijdens onze jaaropening 2022-2023. Dit jaar verwelkomen wij je graag op onze locatie in Diemen.

Samen met Inholland-professionals en experts uit het werkveld kijken we vooruit naar het nieuwe collegejaar. Welke innovaties hebben impact op de transitie naar een duurzame, veerkrachtige en inclusieve samenleving? Wat is de rol van ons onderwijs en onderzoek binnen deze duurzame samenleving? En ontdek hoe studenten, onderzoekers, docenten, bedrijven en burgers samen ontwerpen, experimenteren in de Inholland-labs. Tussendoor kun je genieten van muzikale talenten van ons Conservatorium.

Wil jij ook weten hoe Inholland-professionals samen werken aan een vitale metropool? Kom en beleef het tijdens de Hogeschool Inholland jaaropening op 6 september 2022! De opening is van 10.30 tot 12.00 uur en is ook online te volgen.

Meer informatie en aanmelden