Haarlem,
16
september
2016
|
10:35
Europe/Amsterdam

Seminar Medical Imaging/Radiation Oncology 2016

MBRT

Op 10 oktober 2016 organiseert de masteropleiding Medical Imaging/Radiation Oncology (MIRO) haar jaarlijkse seminar bij Inholland Haarlem. Het seminar is bedoeld voor relaties van de opleiding, geïnteresseerde medische beeldvormings- en bestralingsdeskundigen, MBRT-docenten (Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken), en alumni van de masteropleiding.

Doel van het seminar is het presenteren van nieuwe ontwikkelingen, innovaties en nieuwe paden. Zowel op het gebied van medical imaging als op het gebied van radiation oncology

Tijdens het seminar presenteren de afstudeerders van de masteropleiding MIRO de resultaten van hun onderzoeksprojecten. Ook zal Mirjam Mast haar promotieonderzoek toelichten over het optimaliseren van de borstsparende bestraling. Vanuit het bedrijfsleven zal Elekta aanwezig zijn.

Het programma start rond 13.00 uur en eindigt rond 17.30 uur. De locatie van het seminar is Bijdorplaan 15, 2015 CE Haarlem.Deelname aan het seminar is kosteloos. Accreditatiepunten worden aangevraagd bij het Kwaliteitsregister Paramedici.

Meer informatie over het programma en aanmelden.

Reacties 1 - 1 (1)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.
Pamela Berkhout
20
September
2016
Bij deze wil ik mij graag aanmelden voor de seminar op 10 oktober om 13:00 te Inholland Haarlem.
Mvg Pamela Berkhout
4de jaars MBRT
Daan Stet
20
September
2016
Dag Pamela, je kunt je aanmelden via https://www.inholland.nl/opleidingen/masteropleidingen/master-medical-imaging-radiation-oncology/evenementen/seminar-medical-imaging-radiation-oncology/