Den Haag,
17
januari
2019
|
13:48
Europe/Amsterdam

Social Work-student Jeanine Ackermann is een Haagse Held

Student Social Work Jeanine Ackermann van Inholland Den Haag is benoemd tot Haagse Held 2018 in de categorie Buurt & Omgeving. Jeanine is vrijwilliger bij het Bureau Maatschappelijk Herstel en Rehabilitatie (MHR), een plek waar vrijwilligers werken aan een effectieve rehabilitatie en re-integratie van ex-gedetineerde jongeren van niet-Westerse afkomst.

Foto: Emmy de Graaf

Als coördinator van het empowermentprogramma Al Nour (het licht) helpt Jeanine moeders en zussen van ex-gedetineerde jongeren en vrouwen uit de wijk om hun zelfredzaamheid te vergroten en hun isolement tegen te gaan. Denk aan taallessen, sportlessen, fietslessen en inloopspreekuren waarbij de vrouwen geholpen worden bij hun contact met andere organisaties en/of de brieven die ze ontvangen.

Haagse Helden Gala 2018
Gemeente Den Haag, Ibis hotel Den Haag City Centre en PEP Den Haag organiseren de Haagse Helden verkiezing om Haagse vrijwilligers in de spotlights te zetten voor hun bijzondere inzet voor de stad. Vrijwilligersorganisaties konden hun beste vrijwilliger opgeven voor de verkiezing. De jury nomineerde uit alle inzendingen 15 vrijwilligers vanwege hun bijzondere inzet voor de stad.

Reacties 1 - 2 (2)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.
Anissa
19
January
2019
Toppertje! Ga zo door meis.
Mehmet yildiz
18
January
2019
Gefeliciteerd Janice
Wat fijn om je in te zetten voor de kwetsbare doelgroep