Rotterdam,
22
november
2019
|
08:21
Europe/Amsterdam

Songfestival 2020 in Rotterdam: het aftellen is begonnen

Creative Business organiseert masterclasses voor studenten en collega's

Nog even en het is tijd voor de 65ste editie van het Eurovisie Songfestival 2020, in onze prachtige stad... Rotterdam! Alle betrokken organisaties bereiden zich vanaf nu voor op dit grootste muziekevenement ter wereld. De opleiding Creative Business doet mee en organiseert de masterclassreeks Eurovisie Songfestival 2020, toegankelijk voor alle studenten, docenten en collega’s.

Het thema van het ESF dit jaar is Open up to Eurovison 2020. Zie hierboven de prachtige promofilm van onze stad Rotterdam in voorbereiding naar de magische momenten in mei 2020.

Kijkje achter de schermen bij Rotterdam Partners
Verschillende grote organisatie komen aan het woord tijdens de masterclasses, die een belangrijke bijdrage leveren aan het muziekevent. Zij zoomen in op wat dit voor de stad betekent en geven ons op deze manier een exclusief kijkje achter de schermen van het organisatieproces.Rotterdam partners trapt af op woensdag 4 december van 16.00 tot 17.00 uur in het auditorium van Inholland Rotterdam.

Rotterdam Partners zoomt in op de rol die zij hebben gespeeld bij het binnenhalen van dit event naar onze stad Rotterdam. Hoe ziet zo’n ‘bidtraject’ eruit (van idee tot winnen), wat betekent dit voor de stad en hoe bereiden zij de stad daarop voor? Yoeri Pfaff  is business researcher congressen en heeft een belangrijke rol gespeeld bij het binnenhalen van het ESF naar Rotterdam. Als alumnus Media & Entertainment Management (inmiddels omgedoopt tot Creative Business) van onze hogeschool zijn we dan ook enorm trots dat hij dit verhaal met ons wil delen. Hij wordt bijgestaan door Charlotte Schillemans (projectcoördinator Rotterdam Tourist Information & Hospitality).

Aanmelden
Meld je snel aan! De masterclass vindt plaats in het auditorium. Daarnaast is er in de foyer een live-verbinding, zodat bij een hoge opkomst ook daar de masterclass gevolgd kan worden. Alleen met een officiële aanmelding krijg je toegang tot een zitplaats in het auditorium. Met vragen of reacties kan je contact opnemen met Naomi Sohilait, accountmanager Creative Business Rotterdam. 

Meer informatie over het Eurovisie Songfestival 2020.