Haarlem,
03
juni
2020
|
14:28
Europe/Amsterdam

Start Up Campus Haarlem start met online inspiratieshow

’Inspire, Connect en Educate’ voor en met studenten

De Start Up Campus Haarlem (SUCH) van Hogeschool Inholland Haarlem start in juni met het maandelijks uitzenden van de online inspiratieshow ‘ICE Sessions’ oftewel Inspire, Connect en Educate via Facebook Live. Tijdens deze ‘ICE Sessions’ staat een inspirerend verhaal van studenten, alumni, ondernemers en/of mensen met een bijzonder beroep centraal. Op donderdag 4 juni is de eerste online uitzending met als gast Bente Bollmann, Senior marketing manager Mojo Concerts van festivals Lowlands en Down The Rabbit Hole, live te horen van 16.00 – 17.00 uur via Facebook Live van SUCH. 

Leestijd +- 1 minuut.

Online 'ICE Sessions'
Het idee over het opzetten van de maandelijkse ‘ICE Sessions’ is ontstaan vanuit de quarantaine periode, waarin live streaming en online video aan de orde van de dag zijn. Online media zijn het bindingsmiddel voor de moderne student. Uit onderzoek is gebleken dat deze doelgroep behoefte heeft aan kennis vanuit inspirerende personen en daarnaast op een luchtige manier informatie wil over hoe beter, slimmer en efficiënter te kunnen werken of ondernemen. Maar niet alleen nu is dit relevant, ook voor de toekomst is het online delen van kennis, het inspireren en connecties leggen een middel om studenten meer uit hun leven te laten halen. Het is dan ook de bedoeling dat de ‘ICE Sessions’ ook na de quarantaine periode doorgaan.

Voor iedereen
De ‘ICE Sessions’ worden niet perse gemaakt voor studenten alleen, maar voor iedereen die zich wil laten inspireren door de onderwerpen en gasten. De uitzendingen zijn live te volgen via Facebook en daardoor voor iedereen toegankelijk. Daarbij wordt de samenwerking gezocht met lokale gasten en ondernemers. Zo worden de sessies ook via lokale platformen als Haarlem105 en Haerlems Bodem ondersteund. Het spits wordt afgebeten door Bente Bollmann - marketing manager van festivals Lowlands en Down The Rabbit Hole.

Foto: Lowlands.nl.

Start Up Campus Haarlem

De Start Up Campus Haarlem (SUCH) is dé ontmoetingsplek van Inholland Haarlem waar ondernemende studenten, docenten en het bedrijfsleven samen komen. Bij SUCH worden workshops en events georganiseerd waarbij de nadruk ligt op nieuwe (ondernemende) vaardigheden leren.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.