Haarlem,
29
oktober
2019
|
15:08
Europe/Amsterdam

Studenten Creative Business maken promovideo’s Erasmus+ Staff Exchange

Inholland-medewerkers kunnen in het kader van Erasmus+ Staff Exchange een korte training volgen of gastlessen geven in het buitenland. Om Erasmus+ Staff Exchange onder collega’s te promoten hebben studenten Creative Business Rosita de Lange en Rochelle Hoedt een video-impressie gemaakt van de International Week in Turku (Finland), waar drie Inholland-collega's aan hebben deelgenomen. De studenten, die hun opdracht deden voor het leerwerkbedrijf Rookie, wonnen voor hun producties een Rookie Award for Outstanding Performance.

Om de opnamen te maken gingen de studenten mee op reis met Inholland-collega’s Janneke van Teeffelen (Business, Finance & Law), Erik Hendriks (BFL) en Richard Post (Gezondheid, Sport en Welzijn). Janneke en Richard namen deel aan de International Week van Turku University of Applied Sciences in het kader van Erasmus Staff Exchange for Training; Erik nam deel in het kader van Erasmus+ Staff Exchange for Teaching.

Daarnaast hebben Rosita en Rochelle twee video-testimonials gemaakt over Erasmus+ Staff Exchange for Teaching en Training, waarin zij diverse Inholland-andere collega’s hebben geïnterviewd over hun ervaringen tijdens een Erasmus+ training of gastdocentschap in het buitenland.

Wil jij een indruk krijgen van deelname aan een International Week in het buitenland? Of weten wat Inholland collega’s zeggen over hun deelname aan Erasmus+ Staff Exchange? Kijk dan de onderstaande video’s:

De mogelijkheid om deel te nemen aan Erasmus+ Staff Exchange is ook opgenomen in het professionaliseringsaanbod van Inholland. De video’s zijn inmiddels toegevoegd aan de informatie over Erasmus+ Staff Exchange in het Leerportaal van Inholland.

Heb je ook interesse in een Staff Exchange? Neem dan voor meer informatie contact op met Susanne van Rodijnen via 06 211 15 489 of erasmusstaff@inholland.nl en bespreek dit tijdens je IPOP-gesprek met je leidinggevende.

Meer informatie:

Internationalisering: Training in het buitenland

Internationalisering: Gastdocentschap in het buitenland

Dit project werd gefinancierd met de steun van de Europese Commissie. De verantwoordelijkheid voor deze publicatie ligt uitsluitend bij de auteur; de Commissie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik dat kan worden gemaakt van de informatie die het bevat.

 

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.