Haarlem,
21
juni
2019
|
09:10
Europe/Amsterdam

Studenten Inholland Radio 24 uur live ‘on air’ bij SUCH in Haarlem

Live radio van maandag 24 juni 12.00 uur t/m dinsdag 25 juni 12.00 uur

Op maandag 24 juni maakt Inholland Radio vanaf 12.00 uur 24 uur lang live radio vanuit de Start Up Campus Haarlem (SUCH). In samenwerking met Plastic Soup Foundation wil Inholland Radio aandacht vragen voor klimaatverandering, milieuvervuiling en plastic vervuiling in het bijzonder. Doordat ze samen voor de toekomst werken, hebben ze gekozen voor de naam 'TwentyFourTheFuture'.

Bewustzijn creëren over plastic vervuiling
‘Wij willen ons halfjaar bij Inholland Radio met een gaaf eindproject afsluiten. Geïnspireerd door projecten als het glazen huis van 3FM Serious Request hebben wij als team besloten om 24 uur lang live te streamen’, vertelt Ekrem Mikiroglu, dj en student Creative Business. "We werken samen met Plastic Soup Foundation en zo willen we bewustzijn creëren onder studenten en luisteraars over de plastic vervuiling van onze planeet. Wij willen vooral aantonen dat verbetering van de wereld bij jezelf begint en dat iedereen met simpele stappen een klein stukje kan bijdragen. Het thema is dan ook: ‘Verbeter de wereld, begin bij jezelf’. Op het moment dat dit bewustzijn is gecreëerd, is ons doel bereikt. Tenslotte zijn WIJ de toekomst van deze aardbol."

24 Uur live radio
Het team van Inholland Radio met negen dj’s heeft er heel veel zin in. "Het feit dat wij een project neerzetten dat de aandacht van de hele hogeschool gaat trekken, maakt ons heel erg trots", zegt Ekrem. "Wat voor ons persoonlijk het belangrijkste is, is dat wij door dit project de kans krijgen om onze kennis te vergroten en door te geven aan onze medestudenten. Wat wij bij Inholland Radio hebben geleerd, is dat radio een breed medium is waarbij je leert presenteren, je stem goed te gebruiken en te ontdekken wat je leuk vindt. Ook is een goede voorbereiding erg belangrijk. Wij hebben voor deze 24 uur een draaiboek gemaakt, waarin alle activiteiten, opdrachten en spelletjes voor de 24 uur durende live-uitzending zijn uitgewerkt."

Dj-team
Inholland Haarlem wenst de dj’s van Inholland Radio heel veel succes maandag en dinsdag! We zijn erg trots op deze actie van onze studenten:

Lars Schepel (projectleider van het evenement), Sophie Volkerink (rechterhand Lars), Sarah Krug (facilitair en social media), Ekrem Mikiroglu (marketing, communicatie en sponsoring), Puck Timmermans (creatief en content manager), Jordan de Haas (muziek en overige diensten, Raven in den Bosch (artiestenmanager), Noleen van Ingen (overige diensten) en Isabella Harpenau (overzichthouder en overige diensten).

Wil jij meewerken aan een duurzamere en schonere planeet? Kom kijken bij Inholland Radio bij de Start Up Campus Haarlem, tegenover het hoofdgebouw van Inholland Haarlem, om mee te helpen aan een betere toekomst! De dj's beginnen op maandag 24 juni om 12.00 uur en draaien door tot dinsdag 25 juni 12.00 uur! Volg ook de social mediakanalen van Inholland Radio op Facebook en Instagram.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.