Rotterdam,
31
augustus
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Studenten Inholland Rotterdam in actie tijdens Wereldhavendagen

Begin september vindt de veertigste jubileumeditie van de Wereldhavendagen plaats in de haven van Rotterdam. Ook dit jaar helpen studenten van Inholland Rotterdam van dit evenement een groot succes te maken. Zo hebben studenten Thijs Montanus en Jip Haghuis (Media & Entertainment Management) een serie mini-docu’s gemaakt en verzorgen studenten van Inholland Radio diverse uitzendingen.

Om ervoor te zorgen dat het programma van dit jaarlijkse maritieme evenement ook de komende decennia voor jongeren aantrekkelijk blijft, is een samenwerkingsverband met Hogeschool Inholland aangegaan.

Wereldhavendagen Academy
Studenten van Inholland Rotterdam waren vorig jaar al betrokken bij een aantal deelprojecten rond de Wereldhavendagen. Die samenwerking is zo goed bevallen, dat nu is gekozen voor een nauwere voortzetting. Vanaf nu krijgen studenten structureel de kans zich in te zetten voor dit event. Beide samenwerkingspartners worden bij elkaar gebracht door de ‘Wereldhavendagen Academy’, die de jonge talenten begeleidt naar en tijdens de verschillende deelprojecten en opdrachten. Studenten van de opleiding MEM gaan tijdens het evenement radio maken in het Drijvend Paviljoen. Zie ook de facebook-pagina van Wereldhavendagen Academy.

Over de Wereldhavendagen
De Wereldhavendagen vormen het grootste jaarlijkse maritieme evenement van Nederland. Het evenement wordt dit jaar gehouden van 1 t/m 3 september. Bezoekers van jong tot oud kunnen naast scheepsbezichtigingen, demonstraties op het water en presentaties van havenbedrijven, ook genieten van diverse activiteiten in de stad.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.