Den Haag,
31
oktober
2017
|
09:12
Europe/Amsterdam

Studenten Media and Entertainment Management organiseren Culture Talks in Den Haag

logo Culture Talks

Overal om ons heen zijn mensen met verschillende culturele achtergronden te vinden. Dit is niet altijd gelijk te zien. Studenten van de Engelstalige opleiding Creative Business: Media and Entertainment Management willen deze culturele achtergronden in het licht zetten en organiseren op 14 november voor alle studenten en medewerkers van de locatie een bijzonder evenement bij Inholland Den Haag: Culture Talks.

Culture talks is een evenement bedoeld om studenten en docenten ervan bewust te maken van de verschillende culturen op de hogeschool. De studenten willen medestudenten en docenten de gelegenheid geven om iets over hun eigen cultuur te delen en over andere culturen te leren. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van beeld, muziek, eten of het vertellen van een verhaal. Culture Talks vindt plaats op dinsdag 14 november in de Mauritszaal en het auditorium van Inholland Den Haag. Tijdens het evenement vinden verschillende inspirerende masterclasses en leuke workshops plaats.

Filmdagen op 8 en 9 november
Op 8 en 9 november (van 10-17 uur) staan er op het schoolplein van Inholland Den Haag camera's klaar voor studenten en docenten. Zij krijgen de gelegenheid om tien minuten over hun eigen cultuur te vertellen. Daarnaast is er een expositie in de Mauritszaal die ook op de website van Culture Talks te zien is. Via het contact op de website, kan iedereen zijn of haar eigen werk toevoegen. Alle studenten en docenten zijn van harte uitgenodigd om hun eigen filmpje te komen opnemen op 8 of 9 november.

Deel! Leer! En doe mee met de experience! #shareyourstory
Culture Talks Inholland Den Haag

UNESCO-school
Hogeschool Inholland Den Haag is sinds 2010 een UNESCO-school. Een UNESCO-school wil leerlingen vertrouwd maken met het gedachtegoed van UNESCO, zoals met vrede en mensenrechten, duurzaamheid, (wereld)burgerschap en intercultureel leren. Activiteiten en projecten rondom het thema cultuur passen hier dan ook mooi bij.

 

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.