Alkmaar,
16
juni
2021
|
13:49
Europe/Amsterdam

Studenten met lef gezocht voor 24 uurs Battle: Connect to Create

groepje_studenten_computer

In 24 uur een oplossing vinden voor uitdagende cases uit het werkveld? Dat kunnen studenten 1 september 2021 door mee te doen aan de 24 uurs Battle: Connect to Create. Studententeams van verschillende opleidingen van verschillende locaties van Hogeschool Inholland gaan tijdens dit bijzondere live evenement met elkaar de strijd aan. Wie heeft de beste, innovatiefste, creatiefste of duurzaamste oplossing voor een probleem (geformuleerd door het werkveld)? 

Meer over de 24-uurs Battle 
Tijdens de 24-uurs Battle, werken studenten van verschillende opleidingen in multidisciplinair teams aan maatschappelijke vraagstukken uit het werkveld. Voor de opdrachten zijn we onder andere in gesprek met AZ en partijen in Allkmaar en Hoorn die bezig zijn met duurzame stedelijke ontwikkeling. Het beste innovatieve idee wint. De studententeams bedenken een vernieuwende dienst of een innovatief product. De organisaties (en de cases) zijn gekoppeld aan verschillende thema’s die voor Inholland belangrijk zijn, zoals duurzaamheid en diversiteit. De teams krijgen 24 uur lang de tijd om dit idee zo ver mogelijk uit te werken en een prototype te maken of een oplossing voor het 'probleem’ te komen.
 

Live pitchen tijdens de Inholland-jaaropening 
Aan het einde van de 24-uurs Battle pitchen de studententeams hun innovatieve idee aan de jury. Die bepaalt welke drie teams er doorgaan naar de live finale tijdens de jaaropening op donderdag 2 september 2021. Tijdens de jaaropening mogen de drie teams nog één keer pitchen en het publiek mag dan ook zijn stem uitbrengen. Het winnende team wint 2000 euro aan prijzengeld. Nummer 2 en 3 winnen 500 euro.
 

Wij zoeken naar enthousiaste studenten die mee willen doen aan deze battle, geef het door! Zij kunnen zich opgeven via het aanmeldformulier. Ben jij nog op zoek naar een introductieactiviteit voor tweede- of derdejaarsstudenten en zie je hierin een mooie mogelijkheid? Stuur dan een mailtje naar communicatie@inholland.nl