Den Haag,
08
februari
2021
|
08:13
Europe/Amsterdam

Studeren in het buitenland met een VSBfonds Beurs?

De hele wereld is op dit moment nog in de ban van coronapandemie. Desondanks hopen wij allemaal dat de situatie over niet al te lange tijd weer 'normaal' zal zijn. Dan wordt het ook weer mogelijk om in het buitenland verder te studeren of onderzoek te doen. Hiervoor stelt het VSBfonds een aantal beurzen beschikbaar.

Als je de mogelijkheid hebt om volgend academisch jaar, na je afstuderen bij Inholland, 1 of 2 jaar een masteropleiding te doen in het buitenland, dan is het goed op tijd te beginnen met je voorbereidingen. Dus ben jij een maatschappelijk betrokken student met plannen voor een vervolgopleiding in het buitenland? Dan is er een beurs voor jou! Je kunt een aanvraag doen tot en met 1 maart 2021.

De VSBfonds Beurs geeft je de mogelijkheid om in het buitenland verder te studeren of onderzoek te doen. Stages komen dus hier niet voor in aanmerking. Ieder jaar stelt het VSBfonds Beurs een vast aantal beurzen beschikbaar.

VSBfonds Beurs is een programma waarbij je als student aanspraak kunt maken op een bedrag van maximaal 10.000 euro. Het doel van dit programma is om studenten kennis en ervaring op te laten doen in het buitenland.

Afgelopen schooljaar ontvingen vijf Inholland studenten de beurs na een pittige online selectieprocedure. Dit jaar mag Inholland wederom vijf studenten voordragen voor deze beurs en twee studenten als reservekandidaat op de lijst laten plaatsen. “Ik haal het meeste uit mezelf door in het buitenland te gaan studeren”, vertelde een van de kandidaten.

Om in aanmerking te komen voor een VSBfonds Beurs, moet je aan een aantal voorwaarden voldoen, deze zijn terug te vinden op de website van de VSBfonds Beurs. Of check Facebook, LinkedIn of Instagram.

Voor vragen over de VSBfonds Beurs kun je ook contact opnemen met de contactpersoon bij Inholland (Claartje Rijniers) via vsbfondsbeurs@inholland.nl.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.