17
januari
2023
|
15:52
Europe/Amsterdam

Studeren is veel meer dan alleen ‘school’

je-begint-hier

Goed door je studie komen is iets wat wij als hogeschool graag mogelijk maken. Door goed contact met studenten, docenten en coaches, de juiste tools en begeleiding, maar vooral door het samen te doen. Hoe? Check de volgende tips. 

Persoonlijke omstandigheden tijdens je studie? Blijf er niet mee rondlopen! 
Heb je te maken met persoonlijke omstandigheden die (mogelijk) van invloed kunnen zijn op jouw studievoortgang, zoals een functiebeperking, ziekte of familieomstandigheden? Of wil je je studie en topsport combineren? Neem contact op met een studentendecaan van jouw locatie

Wil je andere studenten ontmoeten of je talenten ontwikkelen? 
Zoek via het Studentsucces Centrum (SSC) contact met een studentbuddy, meld je aan voor een evenement of volg een training op het gebied van persoonlijke- en studievaardigheden. Je kunt er ook terecht voor alleen een kopje koffie en een luisterend oor. 

Je saldo (weer) de baas worden? Wij helpen je op weg! 
Ben jij soms het financieel overzicht kwijt? Je bent niet de enige! Om je te helpen financieel slim te studeren krijg je begeleiding van een financiële coach

Ervaar je ongewenst gedrag? De vertrouwenspersoon is er voor jou. 
Is het wel erg genoeg? Luistert er iemand naar mij? Blijft het geheim? Wanneer je ongewenst gedrag ervaart, kan de drempel hoog zijn om dat te melden. Maar weet dat de vertrouwenspersonen van Inholland er altijd voor je zijn. 

Wil je weten bij wie je het beste terecht kunt? Ga naar jebeginthier.nl 

Op zoek naar meer informatie? Je vindt het op Weten & Regelen op Iris.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.