Rotterdam,
17
juni
2020
|
14:50
Europe/Amsterdam

The Party is On(line) op 18 juni

Studenten leerwerkbedrijf Creative Agency streamen eindshow via Youtube

Studenten Creative Business van Inholland Rotterdam hebben met het ‘nieuwe’ leerwerkbedrijf Creative Agency (voorheen NewB) een roerige tijd achter de rug. Na een feestelijke opening begin februari moest het roer om en ging de boel online. Inmiddels is het traject van deze periode achter de rug en is het tijd voor de eindshow The Party is On(line), 18 juni vanaf 20.00 uur via een livestream op Youtube.

Met de opening sloegen projectteams en opdrachtgevers van Creative Agency de handen ineen om aan de slag te gaan met opdrachten, opdrachtgevers, werken in teams met coaches en student-management-teamleden. En samen nieuwe ideeën bedenken met behulp van design thinking, als onderdeel van een echt lerend netwerk.

Na anderhalve maand veranderde dat beeld met de komst van corona. Opeens waren er alleen nog meetings via MS Teams en online pitches mogelijk en dienden zich talloze uitdagingen aan. Het gehele leerwerkbedrijf pakte deze uitdagingen met beide handen aan. Studenten pasten plannen en concepten aan en wisten opdrachtgevers, zoals ook de bedoeling was, te helpen met spetterende eindproducten.

Nu dit turbulente traject achter de rug is, is het tijd voor studenten en opdrachtgevers om terug te blikken, de eindproducten te prijzen en deze succesvolle periode op een spectaculaire manier af te sluiten met een eindshow. Dit keer niet in een theaterzaal, maar volledig online met het thema The Party is On(line).

De eindshow is donderdag 18 juni te volgen via Youtube vanaf 20.00 uur. Alvast een herinnering instellen? Kijk op thepartyisonline.nl of tpio.nl.Hou ook vooral de Instagrampagina van Inholland Rotterdam in de gaten voor een kijkje achter de schermen in aanloop naar de eindshow toe!

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.