Haarlem,
13
december
2017
|
12:03
Europe/Amsterdam

Tourism Management in actie voor Save the Children

Tweeëntwintig derdejaarsstudenten Tourism Management (HTRO) van Hogeschool Inholland Haarlem, Diemen en Rotterdam hebben deze week Stayokay Haarlem overgenomen om diverse evenementen te organiseren. Alle opbrengsten gaan naar Save the Children, de onafhankelijke kinderrechtenorganisatie.

Naast het zelfstandig runnen van het gehele hostel, vonden gedurende de praktijkweek vijf evenementen plaats, die studenten zelf organiseerden. Dinsdag was het tijd voor 'Time for Glitter & Glamour', met een galadiner en het spel ‘Alles Mag’. In opdracht van DOCK-Haarlem organiseren de studenten woensdag het event Christmas is coming to Haarlem. ’s Avonds vindt de 'Foute Kersttruien Avond' plaats. Donderdagavond 14 december kunnen studenten zich nog laten verrassen tijdens de Dinnershow Culifiesta en de week wordt afgesloten met de Culifiesta Afterparty!

Stayokay WorldWide
Momenteel volgen de derdejaarsstudenten de minor Hospitality Management in Rotterdam, waarin zij kennismaken met het hotelleven, de evenementenbranche en de organisatie hiervan. Gedurende deze praktijkweek staat het Haarlemse Stayokay hostel in het teken van het thema ‘around the world’. Iedere dag komt een ander land aan bod, waarbij de gast kan proeven van de cultuur van het land.

Uitnodiging Foute Kersttruien Avond
Vanavond is iedereen welkom bij de Foute Kersttruien Avond bij Stayokay in Haarlem. Het wordt een gezellige avond met onder meer een Kizomba-workshop en karaoke en na afloop een feest in de bar onder leiding van dj-duo Pathos & Aurora. Iedereen krijgt een gratis consumptie en de persoon met de foutste kersttrui valt in de prijzen. Toegangsprijs: €7,50 (incl. welkomstdrankje en diner). Meld je aan door te mailen naar 569973@student.inholland.nl of een berichtje te sturen naar 06-51122686.

Het volledige programma van deze week is te vinden op de website.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.