Haarlem,
24
september
2020
|
09:35
Europe/Amsterdam

Docent bij Inholland? Doe mee aan ons onderzoek!

afbeelding1

Werk jij als docent bij Inholland en deel jij graag jouw persoonlijke drijfveren en overwegingen om bij onze hogeschool te werken? Begrijp jij wat er nodig is om specialisten uit het werkveld te bewegen naar het (hybride) docentschap bij onze hogeschool? Doe mee met ons onderzoek en draag zo bij aan onze nieuwe werving & selectie en arbeidsmarktcommunicatie-strategie! Het invullen duurt ongeveer 15 minuten.

Onze ambitie voor 2022: een werkgever om trots op te zijn
In 2022 willen we tot een van de beste onderwijswerkgevers behoren. Een aantrekkelijke werkgever waar nieuwe collega's graag komen werken. Maar ook een werkgever waar jij trots op bent en wilt blíjven werken. Een collega die we aanmoedigen om zichzelf te zijn en die we tegelijk uitdagen verder te groeien. Want zo blijf je relevant in een continu veranderende wereld. 
Dat bereiken we natuurlijk niet zomaar. Er is werk aan de winkel! Alleen samen kunnen we echt werk maken van goede werving en selectie.

Onderzoek: de juiste snaar raken en juiste verwachtingen scheppen
De stafafdeling Communicatie & HR heeft daarom de handen ineen geslagen met onderzoeksbureau Customer Revolution. We willen bij onze doelgroepen namelijk de juiste snaar raken én de juiste verwachtingen scheppen en daarom onderzoeken wij onder andere de belangrijkste drijfveren, overwegingen en persoonlijke ervaringen van onze (potentiële) collega’s. In dit onderzoek richten we ons op onderwijskundig personeel, omdat hier de grootste tekorten ontstaan op korte termijn.

Met een in- en extern onderzoek verzamelen we inzichten die we gaan bundelen in persona’s en klantreizen. Onder andere deze persona’s en klantreizen vormen een goede representatie van onderwijskundig personeel en gaan ons aanknopingspunten en richting geven bij het uitwerken van een nieuwe werving- en selectie- en arbeidsmarktcommunicatiestrategie.

Help ons verder met je ervaringen
Onmisbaar is daarbij uiteraard de input van ervaringsdeskundigen: onze collega’s. Graag onderzoeken we samen met jou de overweging om te werken in het hoger onderwijs, en natuurlijk in het bijzonder bij onze hogeschool. Ook zijn we benieuwd naar hoe je het werken bij Inholland ervaart. Met jouw input help je ons verder!

Ga naar de survey.

Natuurlijk is het onderzoek anoniem en worden je gegevens anoniem verwerkt, volgens de richtlijnen van de AVG.

Ook collega-docenten gezocht voor verdiepend onderzoek
Voor het verdiepende onderzoek willen we je in een gesprek meer vragen over het werken bij Hogeschool Inholland en bijvoorbeeld je ervaringen met het sollicitatieproces.

Dit gebeurt in een telefonisch, persoonlijk en vertrouwelijk gesprek met het onderzoeksbureau en neemt maximaal een uur tijd in slag. Dit staat gepland in week 39 en 40.

Meedoen aan het verdiepende onderzoek?
Lijkt het je leuk om hieraan deel te nemen? Of heb je nog vragen over dit onderzoek? Neem contact op met Joyce van Neden, adviseur arbeidsmarktcommunicatie via joyce.vanneden@inholland.nl.