28
januari
2022
|
13:33
Europe/Amsterdam

Update: lancering Applicatieportaal uitgesteld

applicatieportaal

De geplande livegang van het nieuwe Applicatieportaal is uitgesteld. We hebben in dit project met elkaar keihard toegewerkt naar 31 januari: de dag waarop we met het gloednieuwe portaal live wilden gaan. Een update in een van de producten van Microsoft maakt dat wij nu een technisch issue ervaren. Wij kiezen er daarom voor om niet live te gaan. Op deze manier kunnen we namelijk niet de dienstverlening garanderen die wij voor ogen hebben.

Microsoft werkt hard aan een oplossing, want dit speelt niet alleen voor ons en raakt meerdere partijen. Door deze afhankelijkheid kunnen wij geen uitsluitsel geven over een nieuwe datum voor livegang. We hopen je op korte termijn te informeren over wanneer het Applicatieportaal wel live kan gaan.

 Voor nu kan je in de applicaties blijven werken zoals je dat tot nu toe gewend bent (via de Application Catalog en Weblogin/Citrix-omgeving).

Nog vragen? Stuur een mailtje naar Renée van Acker-van der Meulen. Zij is als projectleider aan de implementatie van het Applicatieportaal verbonden.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.