Haarlem,
21
juni
2018
|
16:22
Europe/Amsterdam

Van IVT naar een podium vol met fantastische muzikanten

Aftellen naar de Inholland Parade. Nog 99 dagen.

acoustic-1851248_1920

Hogeschool Inholland bestaat 15 jaar. We tellen wekelijks af naar de Inholland Parade, hét lustrumfeest van 28 september, met interviews met iedereen die een activiteit organiseert. Deze week meer over de IVT-feestband. Met Zefanja Sminia op drums, Richard Visscher op basgitaar, David Reisner op gitaar, Bob Groothuis op toetsen, Johan de Boer op accordeon, Arthur van Alten op cello, Willem Vogel op trompet en Jacqueline Kleimann als leadzangeres.

De IVT-band is speciaal geformeerd voor het lustrumfeest. De collega’s van de stafafdeling Informatievoorziening & Technologie werken natuurlijk met elkaar samen op IT-gebied, maar met elkaar samenspelen op muzikaal vlak is heel andere koek! IVT-bandmanager Stephan Peters heeft er alle vertrouwen in dat dit met deze toppers helemaal goed gaat komen. Het repertoire zal bestaan uit bekende covers. Zangeres Jacqueline: “Inholland is voor mij, na ruim dertig jaar, nog steeds een inspirerende en dynamische omgeving om te werken. Daarom doe ik graag mee aan de Inholland Parade. Ik heb er zin in!”

Inspirerende en dynamische omgeving
Jacqueline heeft veel mooie herinneringen opgebouwd. Jacqueline: “De beginjaren, toen ik begon met werken bij Inholland, zijn mij het meest bijgebleven. Ik kwam pas van school en startte als administratief medewerkster bij het hoger laboratorium onderwijs, toen nog onderdeel van rechtsvoorganger Hogeschool Alkmaar. Ik herinner mij de altijd supergezellige schoolfeesten. En niet te vergeten de HLO-schoolband, waar ik toen in speelde. Die bestond zowel uit studenten als medewerkers. Dat was mijn allereerste bandje en daar is mijn ‘muzikale carrière’ eigenlijk mee begonnen. Minder leuk waren de reorganisaties en de impact daarvan op jezelf en je collega’s.”

 

Ik proost dat we de komende jaren trots mogen blijven op Inholland met haar studenten en medewerkers. Dat we aandacht voor elkaar blijven houden zowel op werkvlak als op persoonlijk vlak.
Jacqueline Kleimann

Meer info over het feest
Laten we vieren wat we de afgelopen jaren hebben neergezet en toasten op de toekomst. Kom naar het lustrumfeest op 28 september bij Inholland Haarlem. Dus meld je aan! Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de Inholland Parade via Yammer. Als je je creatieve bijdrage wilt leveren of mee wilt helpen in de organisatie kun je mailen naar communicatie@inholland.nl.