Haarlem,
06
januari
2021
|
10:45
Europe/Amsterdam

Verbeter je online lessen met Movie Skills!

Nieuwe startdatum 1 maart

stock-photo-work-from-home-video-conferencing-with-coworkers-due-to-covid-pandemic-lockdown-1699410130.jpg

Wil jij je je online lessen verbeteren? Heb jij al voldoende activerende didactiek in de pocket en wil je je camera performance voor online onderwijs verbeteren? Doe dan mee met Movie Skills. 

In drie online bijeenkomsten leer je camera-performance-technieken die ervoor zorgen dat je online meer contact met studenten maakt en ze optimaal via het scherm kunt bereiken, boeien en activeren. Aan de hand van eenvoudige oefeningen ontdek je één basisprincipe waarmee professionele acteurs een inspirerende camera-performance geven. Daarnaast leer je je manier van presenteren veranderen als de inhoud verandert. Daarmee kun je je studenten nog beter activeren en hun aandacht langer vasthouden.

Joëlle Tiebi-Woudstra, werkzaam bij de Pabo Alkmaar, heeft de cursus al eerder met veel plezier gevolgd. "Ik heb nieuwe inzichten gekregen in de wijze van online communiceren (verbaal en non-verbaal) en het effect daarvan op studenten. Zo weet ik nu beter op welke wijze en wanneer ik bepaalde communicatietechnieken in kan zetten om online de lesstof op een inspirerende en persoonlijke wijze over te brengen. Van groot belang is dat je je bewust bent van de boodschap die je overbrengt en inzicht krijgt hoe dat ook anders kan. Dit heeft ook te maken met verbeeldingsvermogen. Het volgen van de cursus in groepsverband, waarbij je met actieve werkvormen in kleine groepjes aan de slag gaat, waarbij er herkenning is in ervaring heb ik als een grote meerwaarde ervaren. Online communiceren vraagt andere vaardigheden van je als docent en daar heeft deze cursus een positieve bijdrage aan geleverd." 

We starten met een nieuw traject op 1 maart. Je kunt je alvast aanmelden via het Leerportaal HR