Haarlem,
17
maart
2021
|
11:45
Europe/Amsterdam

Vind een luisterend oor via Frisse Gedachtes: voor en door studenten

Het Studentsucces Centrum lanceert (anonieme) chatfunctie

Vind een luisterend oor via Frisse Gedachtes: voor en door studenten

Voel je je soms eenzaam, valt het studeren tegen, vind je het moeilijk om te aarden op de hogeschool, of heb je gewoon behoefte aan iemand die naar je luistert? Je studententijd is niet altijd even leuk en het thuis studeren maakt het er allemaal niet makkelijker op. En dit houden we precies een jaar lang alweer vol. Daarom kun je vanaf vandaag chatten via Frisse Gedachtes.

Via de chatfunctie Frisse Gedachtes, aangeboden via het Studentsucces Centrum, kom je in contact met buddy's. De buddy's zijn studenten die speciaal een aanvullende training hebben gevolgd om jou als student goed te kunnen helpen via de chatfunctie. Eén van die buddy's is Eva Wendt: “Voel je je eenzaam of ben je het zat om de hele dag alleen maar naar je beeldscherm te staren? Zoek ons op via Frisse Gedachtes, wij staan voor je klaar.” Frisse Gedachtes is anoniem, vertrouwelijk en gratis. Buddy Manon Botbijl is er ook voor jou: “Zit je even niet lekker in je vel of loop je tegen andere dingen aan op school? Dan kun je bij ons anoniem terecht.” Chat met elkaar en lucht je hart.

Zo werkt het:

  1. Ga naar de Frisse Gedachtes-pagina op inholland.nl/ssc.
  2. Klik op de magenta button 'Begin met praten via Frisse Gedachtes' en je komt terecht in de Frisse Gedachtes-omgeving.
  3. Maak vervolgens gratis en anoniem een account aan.
  4. Kies een praatbuddy die jou het meest aanspreekt en begin het gesprek. De buddy neemt zo snel mogelijk contact met je op.

 

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.