Haarlem,
09
december
2019
|
08:06
Europe/Amsterdam

Vitaliteitsdagen van start: op verkenning met de Inholland Lunchwandelgids

Wandel mee, deel je foto en win een lunchbon!

20191205_102129

Een rondje hout in Den Haag, een rondje Kolk in Haarlem of een rondje Rijnhaven in Rotterdam. Met de gloednieuwe Lunchwandelgids van Hogeschool Inholland – en/of de bijbehorende app WandelZapp - kunnen wandelliefhebbers van Inholland hun hart ophalen. Tijdens de Vitaliteitsdagen van volgende week, of zomaar, als je zin hebt in een actief uitje. Zestien lunch- en zeven dagdeelwandelingen telt de gids, allen rondom de vestigingen van Inholland.

“Ik vind het er ontzettend mooi uitzien. Als je het leest dan krijg je al zin om je schoenen aan te trekken”, zegt een verraste Jet de Ranitz, als de collegevoorzitter dinsdagmiddag bij Inholland Haarlem het eerste exemplaar ontvangt uit handen van Petra Boerlage (projectleider Vitaliteitsdagen vanuit stafdienst CHR) en Pabo-docent Hans van Eerden.

Hans zocht Petra vorig jaar op vlak na de Vitaliteitsdagen en kwam met het idee dit boekje uit te geven met wandelingen met de Inholland-vestigingen als startpunt. Hans zocht contact met een bevriende uitgever en het proces werd in gang gezet. Een redacteur is vervolgens in alle ‘Inholland-steden’ geweest om wandelingen uit te zetten. Talloze bezienswaardigheden en historische feiten langs de route staan in het boekje beschreven.

“De Inholland-locaties liggen op prachtige plekken zonder dat we dat zelf weten”, staat te lezen in de Lunchwandelgids. “Met deze wandelgids ben je verzekerd van mooie wandelingen en wijzen we je tegelijk op mooie gebouwen of de geschiedenis van een wijk. Maak er gebruik van en verbaas je over wat altijd al om de hoek lag!”

Haal de Lunchwandelgids of gebruik de WandelZapp-app
Ook op stap tijdens de Vitaliteitsdagen? Vanaf maandag 9 december kun je de Lunchwandelgids Hogeschool Inholland ophalen. Wees er snel bij.

Waar liggen de boekjes op de vestigingen?

  • Rotterdam: Servicepunt en worden rondgedeeld
  • OZW: Servicepunt en worden rondgedeeld
  • Diemen: Servicepunt en worden rondgedeeld
  • Haarlem: verzamelpunt SUCH lunchwandelen balie lounge, receptie,
  • Delft: receptie
  • Alkmaar: Servicepunt
  • Den Haag: receptie
  • Dordrecht: docentenkamers

Gids op? Download met de WandelZapp-app de wandelingen op je telefoon. Dit kan op de onderstaande manier.

De wandelingen op je telefoon

Je kunt de lunchwandelingen ook lopen met de app WandelZapp. Deze app kun je gratis downloaden in de Play Store (Android) of in de App Store (Apple).

Open WandelZapp. Je kunt de lunchwandelingen op twee manieren vinden:

1. Klik op 'Zoeken naar wandeling' en geef als startplaats één van de vestigingsplaatsen van Inholland op. Je kunt ook alleen zoeken op de term 'Inholland'.

2. Klik op 'Zoeken naar wandeling' en kies de serie 'Inholland' in het pull-down-menu. Je krijgt dan alle Inholland-wandelingen te zien.