Haarlem,
04
september
2020
|
11:28
Europe/Amsterdam

Vliegende start voor ondernemende studenten

SUCH Start Up Programma

Vanaf dinsdag 8 september begint Start Up Campus Haarlem (SUCH) met het Start Up Programma. Voor studenten met de ambitie om een bedrijf te beginnen of een al bestaande start up naar een hoger niveau te tillen. Na vijf weken ben je start up ready, puilt je netwerk uit van de zinvolle contacten en maak je bovendien kans op een plek in Present Your Start Up of deelname aan het EdTech incubator programma. Dus heb jij een te gek idee, een beginnend bedrijf of ben je een geboren ondernemer maar zit je zonder plan? Dan is dit programma voor jou.

Leestijd: +- 1 minuut.

Het Start Up Programma is een 5-weeks-traject waarin je samen met andere ambitieuze ondernemers aan de slag gaat met jouw bedrijf, jouw businessidee en je netwerk. Begeleid door coaches en professionals uit het veld leer je in spraakmakende masterclasses alles wat er nodig is om je eigen start up te lanceren of te optimaliseren. Via welke kanalen zet je jouw product effectief in de markt? Wat is je idee waard? Wat zijn de financiële mogelijkheden? Van marketing tot sales en waardepropositie. Van testfase tot financieel plan en pitch.

Het programma is bedoeld voor iedere student – man en vrouw – die serieus wil ondernemen. Voor degene met hét businessidee maar zonder bedrijf. Voor de starter met een bedrijf maar zonder netwerk. Of voor ondernemers met plan noch bedrijf die gewoon willen beginnen. Benieuwd naar wat de crème de la crème van de ondernemerswereld jou te vertellen heeft?

Aan het eind van het traject ben je klaar voor je eigen start up. Je presenteert jouw businessplan aan een serieuze jury, bestaande uit vertegenwoordigers van Present Your Start Up en het EdTech incubator programma. Meedoen aan het Start Up Programma betekent namelijk ook kans op deelname aan een van deze twee vervolgtrajecten.

Ben jij klaar voor een vliegende start? Meld je snel aan via onze website en volg Start Up Campus Haarlem op Instagram.

  • De sessies van het Start Up Programma vinden wekelijks plaats vanaf dinsdag 8 september t/m dinsdag 6 oktober 2020 van 15.00-18.00 uur. Locatie: Start Up Campus Haarlem, Bijdorplaan 15, 2015 CE Haarlem. De jurypresentatie is op donderdag 8 oktober om 15.00 uur.
Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.