Den Haag,
17
oktober
2019
|
08:30
Europe/Amsterdam

Volg een masterclass bij de master Leren en Innoveren

gs-ms-inholland18-1

Een belangrijk onderdeel van de master Leren en Innoveren zijn de masterclasses. Vanaf dit studiejaar zijn deze niet alleen meer voor studenten toegankelijk, andere belangstellenden zijn ook welkom! De eerstvolgende masterclass is vrijdag 1 november en wordt gegeven door lector Jos Fransen (Teaching, Learning & Technology). We nodigen je hierbij graag uit om erbij te zijn. De toegang is gratis.

De masterclasses worden ieder studiejaar gegeven door interessante sprekers, van binnen en buiten Hogeschool Inholland. De master Leren en Innoveren streeft ernaar een kennisinstituut te zijn en daarbij past het om de masterclasses open te stellen voor andere belangstellenden. De onderwerpen zijn namelijk zeer relevant voor het werkveld.

Masterclass 1 november
Tijdens de masterclass gaan de sprekers in op actuele onderwerpen uit de onderwijspraktijk en gaan daarover in gesprek met de studenten. De eerstvolgende masterclass is op vrijdag 1 november in Den Haag. Dr. Jos Fransen (lector Teaching, Learning & Technology van Hogeschool Inholland) verzorgt dan een inleiding over het onderwerp ‘complexe leerprocessen en het ontwerpen van leerpraktijken’. Hij geeft inzicht in zijn eigen standpunten en zal ingaan op vragen en discussiepunten van de deelnemers.

Praktische info
Tijd: 09.30-12.00 uur
Locatie: Hogeschool Inholland Den Haag, Theresiastraat 8, 2593 AN Den Haag
Opgeven via: master.lereneninnoveren@inholland.nl