Haarlem,
04
november
2020
|
07:22
Europe/Amsterdam

Wat betekent deze tijd voor jou? Deel je verhaal!

Gezocht: Inholland-studenten voor onderzoek

Webinar zelfregulatie studenten

Sinds maart 2020 is het onderwijs bij inholland enorm veranderd. Eerst helemaal online, nu nog steeds grotendeels online. Wat betekent dit voor jou als student? Hoe gaat het met je en hoe betrokken ben je (nog) bij je studie? Wat gaat goed en wat kan beter? En heb je tips voor de school en de docenten?

De onderzoekslijnen Studiesucces en Diversiteitsvraagstukken van Hogeschool Inholland gaan hier onderzoek naar doen. Het onderzoek is een vervolg op het onderzoek 'Studenten Inholland in coronatijd: contact, structuur en informatie' dat we voor de zomervakantie hebben uitgevoerd. We gebruiken de uitkomsten om hogescholen advies te geven over wat zij kunnen doen voor studenten en hun studievoortgang.

Welke tips heb jij voor de school, de opleiding en de docenten?
We zijn op zoek naar voltijdstudenten, uit het tweede jaar en hoger, die middels een interview hun verhaal met ons willen delen. Het interview duurt ongeveer een half uur en vindt online plaats.

Wil je meedoen, of meer informatie? Stuur een mail naar: jacqueline.meijer@inholland.nl of linda.adrichem@inholland.nl, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.