14
maart
2023
|
12:14
Europe/Amsterdam

Wat is jouw beeld van onze hogeschool? - Laat het ons weten!

Jouw mening is belangrijk voor ons!

Iris reputatieonderzoek

Hogeschool Inholland heeft de ambitie om zichzelf de komende jaren meer te positioneren en profileren als kennisinstelling, waarbij we niet alleen onderwijs aanbieden maar specifiek ook praktijkgericht onderzoek doen. We vinden het belangrijk om beter in beeld krijgen hoe onze stakeholders ons zien als samenwerkingspartner. Ook zijn we, met het oog op ons nieuwe Strategisch Plan en bijbehorende campagne ‘het verschil zit in ons’, benieuwd in hoeverre we al herkend worden op onze profilerende thema’s en naar ons imago. Om hier meer zicht op te krijgen doen we onderzoek onder collega's. Ook relaties en alumni nodigen we uit om mee te doen. 

Met het onderzoek willen we graag horen over je ervaringen, verwachtingen en wensen. Als we dat beter in kaart brengen kunnen we onze maatschappelijke rol nog beter waarmaken en onze samenwerking met het werkveld verder verbeteren. Zo kunnen we elkaar altijd versterken. 

Gegevensbescherming 
Jouw gegevens worden vertrouwelijk behandeld volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Nadat alle gegevens zijn verzameld, worden je naam en overige persoonsgegevens vernietigd. De resultaten worden dusdanig gerapporteerd dat er geen verband meer kan worden gelegd met individuele personen of afdelingen. 

Klik op de link om mee te doen aan het onderzoek! Het invullen duurt ongeveer 9 minuten.

De uitvoering van het onderzoek is in handen van het onafhankelijke onderzoeksbureau Motivaction. 

Vragen? 
Heb je vragen over dit onderzoek? Neem dan gerust contact met ons op.