Haarlem,
22
september
2020
|
16:43
Europe/Amsterdam

Wat wil jij weten van oud-judoka Dennis van der Geest?

Aankomende donderdag nieuwe aflevering van de ICE Sessions

Hij won in 2005 een gouden medaille bij het WK in Caïro, won negen keer het NK, twee keer het EK en een zilveren medaille op de Olympische Spelen. Nu is hij een succesvol ondernemer, spreker en presentator. Dennis van der Geest. Deze Haarlemmer en oud-student van Inholland is donderdag 24 september te gast bij de 4e editie van de ICE Sessions bij Start Up Campus Haarlem.

Hoe kijkt hij terug op zijn topsportcarrière? Welke rol speelde zijn vader Cor van der Geest hierin? Hoe combineerde hij studeren en topsport? En hoe blijft hij na de topsport aantrekkelijk op de arbeidsmarkt? 

Naast Dennis van der Geest zullen Kenneth en Andor zorgen voor entertainment en pitcht intuïtiecoach Joeke Hoeboer haar bedrijf.

De aflevering is te zien van 16.00 tot 17.00 uur via Facebook Live op de pagina's van Inholland Haarlem en SUCH. Heb je een vraag aan Dennis? Stel het in de chat tijdens de livestream. 

ICE Sessions
De ICE Sessions (Inspire, Connect en Educate) worden gemaakt voor en met studenten, maar zijn ook voor een breder publiek toegankelijk. De inspiratieshow wordt gepresenteerd door Rudy Nicola van Haarlem105 en zit vol met verfrissende interviews en nieuwe inzichten.

Reacties 1 - 2 (2)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.
lieke
04
November
2020
hoeveelste was je van de Wereld en van Europa?
Dylan
22
September
2020
Hoe heb jij er voor gezorgd om niet lui te worden/ snel op te geven?
Rudy
23
September
2020
Thnx voor je vraag, Dylan. Gaan we stellen aan Dennis donderdag.