10
november
2021
|
18:52
Europe/Amsterdam

Week van de Internationale Student: 15 – 19 november

‘Meet a New World’

wotis-21-social-media-sitting-at-the-table_0

Voor zowel internationale studenten als Nederlandse studenten met een internationale mindset vindt 15 tot en met 19 november de Week van de Internationale Student plaats, met op 17 november de Dag van de International Student. Voor studenten vinden er allerhande on- en offline activiteiten plaats. Doe je ook mee?

We hebben een divers programma met leuke activiteiten waarbij je andere (internationale) studenten kan ontmoeten en verschillende gastsprekers die komen praten over uiteenlopende onderwerpen. Zo is er in Haarlem bijvoorbeeld een interactieve natuurwandeling of ga je schaatsen met ESN, kun je aanschuiven bij een multiculturele lunch in Rotterdam en helpt een budget coach in Diemen je de financiële eindjes aan elkaar te knopen. Online vertelt International Officer Claartje alles wat je wil weten over beurzen, zodat jij na je studie kan beginnen aan een (nieuw) buitenlandavontuur.

Kijk snel op deze SharePoint-pagina voor het gehele programma.

Nuffic, de nationale organisatie van internationalisering in het onderwijs, zal ook enkele online en offline evenementen organiseren. Een van deze evenementen is de WotIS Walks, georganiseerd in verschillende studentensteden door heel Nederland. Het idee achter deze wandelingen is om het welzijn van studenten te bespreken en om Nederlandse en internationale studenten met elkaar in contact te brengen. Ze plannen een informele wandeling en eindigen in een gezellig studentencafé ergens in het stadscentrum. Lijkt het je leuk om mee te doen?

Aanmelden kan hier: Registration form Wotis Walks.

De Week van de Internationale Student is een initiatief van Nuffic. Bij Inholland is de Week van de Internationale Student een samenwerking tussen het Studentsucces Centrum, het Erasmus Student Network en International Office.

Kijk op de Sharepoint-pagina Week of the International Student voor het hele programma. Het Nuffic-programma vind je hier: Nuffic - WotIS

We hopen je te zien in de week van 15 tot en met 19 november!