Haarlem,
13
november
2020
|
16:00
Europe/Amsterdam

Week van de Werkstress 2020: ontlast jezelf en doe mee!

shutterstock_1606120384

Deadlines, afspraken, projecten, online lesgeven- vergaderen en nog veel meer: jouw agenda en die van veel andere collega’s is vaak volgepropt. We zoeken altijd naar een goede werk- en privébalans. Om je daarbij te helpen bieden we je tijdens de Week van de Werkstress 2020 (16 tot en met 20 november) kosteloos twee webinars en een online lachsessie aan.

Webinar Van druk naar geluk
Dinsdag 17 november – 15.00 tot 15.50 uur
Wat is het mooi wanneer je geluk kunt ervaren. Wanneer alles loopt zoals het moet lopen! Soms staat een druk leven geluk in de weg. Je moet zoveel doen, zoveel mensen tevreden houden. Wanneer je dit herkent is het interactieve webinar Van druk naar geluk perfect voor je! Dit webinar zorgt ervoor dat je meer rust kunt ervaren.

Resultaten
Na deze workshop krijg je inzicht over hoe ‘druk’ ontstaat en wat dit met je lichaam doet. Je bent je bewust van je talenten waardoor je ervoor kunt zorgen dat je deze meer inzet.Dit draagt bij aan een betere balans.Inschrijven? Meld je zo spoedig mogelijk aan via info@ltctraining.nl

Goed om te weten
Na inschrijving ontvang je een link van de aanbieder ltctraining.nl waarmee je gedurende twee maanden toegang hebt tot de LTC Online Academy. Waardoor je het webinar op elke gewenst tijdstip kunt terugkijken en aanvullend materiaal kunt lezen.

shutterstock_745877965

Maak endorfine vrij met een online lachsessie
Dinsdag 17 november en donderdag 19 November van 10.00 tot 10.15 uur
Onze sociale contacten, we missen het allemaal nu we met z’n allen thuiswerken. Samen even lachen in de docentenkamer of bij het koffiezetapparaat. Met de online lachsessie op dinsdag 17 en donderdag 19 november willen we je even een moment van ontspanning bieden en zorgen dat de endorfine weer gaat stromen. Deze ‘energizer’ van 15 minuten doe je samen met je collega’s of team bij de koffiebreak om 10.00 uur.

Inschrijven
Je hoeft je niet in te schrijven. Op Iris vind je de evenementenkalender. Klik op de online lachsessie aan en doe mee! Spoor je collega’s aan en stap uit je comfortzone. En ookal staat je geluid op mute, zien en horen lachen doet lachen.

shutterstock_1847248759

Webinar Gezond Slapen
Maandag 16 november van 13.30 tot 14.30 uur.

Nog even die lessen voor morgen voorbereiden, ookal is het al lang slaaptijd. Slaap is net zo belangrijk voor een energiek en gezond leven als gezond eten en voldoende beweging. Zeker in deze moeilijke coronatijden waarin niets meer normaal lijkt te zijn.

Resultaten
De workshop Gezond Slapen leert je wat slaap met ons doet en wat je kunt doen om zo veel mogelijk uit je slaap te halen. We gaan onder meer in op stress, werkdruk of veranderingen in de slaap met het ouder worden. Met veel tips en handvatten voor een goede nachtrust.

Inschrijven
Je vindt de workshop in de evenementenkalender op Iris. Daar vind je ook een Teams-link. En noteer deze workshop in je agenda!

Meer tips om jezelf te ontlasten vind je ook op onze omgeving Vitaal Thuis.