Haarlem,
22
maart
2021
|
07:39
Europe/Amsterdam

Weer een stap in de Stijl van ons Huis: nieuwe Powerpoint-templates

Verken de voorbeelden en ga ook zelf aan de slag!

ISocial media-uitingen Inholland Delft

In november 2020 is de vernieuwde stijl van het huis gelanceerd. De vernieuwde stijl van ons huis is een visuele vertaling van de Inholland-professional. Vanuit de bestaande kleur, logo en lettertypes is de stijl verrijkt met nieuwe frisse composities die het perspectief van de Inholland-professional laten zien: een open stijl, flexibel en wendbaar, klaar voor de toekomst!

Inmiddels maken verschillende collega’s al middelen waarbij de vernieuwde stijl wordt toegepast. Hoe ziet dat er dan uit? En hoe kun jij hier zelf mee aan de slag? In dit bericht delen we een aantal voorbeelden én delen we de nieuwste PowerPoint-templates voor de mooiste presentatie in deze stijl!

Nieuwe PowerPoint-templates
De nieuwste PowerPoint-templates kun je nu al gebruiken. Helemaal in de nieuwe stijl met een nieuwe set aan diverse slides. Op deze pagina vind je ook links naar tutorials die je kunnen helpen bij het maken van een presentatie.

Ook zelf kun je op verschillende manieren aan de slag met de vernieuwde stijl. Op het Communicatieportaal kun je de designtoolbox vinden. Daarmee kun je posters, flyers en nieuwsbrieven maken. De toolbox blijven we uitbreiden met nieuwe standaardmiddelen. Zo zijn er binnenkort voor iedereen social media-templates beschikbaar.

Voorbeelden en inspiratie
Sinds de refresh van de stijl van het huis zijn er al diverse middelen gemaakt. Zo zien we op social media diverse berichten die gemaakt zijn met nieuwe templates. Ook zijn de nieuwe opleidingsfolders gemaakt in de nieuwe stijl. Kijk ook eens op het
 Communicatieportaal, daar kun je meer vinden over de stijl van het huis en kun je zelf aan de slag!
 

 

Heb je vragen over de vernieuwde stijl of wil je met de designtoolbox aan de slag? Mail dan naar stijlvanhethuis@inholland.nl