Haarlem,
08
september
2020
|
09:00
Europe/Amsterdam

Welke vraag heb jij aan Rick Pastoor over slim werken?

Inholland young professionals netwerk trapt af!

Wil jij achter het geheim van slim werken komen? Goed nieuws! Kijk dinsdag 22 september 2020 vanaf 14.00 uur naar de Q&A met Rick Pastoor tijdens de officiële kick-off van het Inholland young professionals netwerk van Inholland.

Rick is expert op het gebied van slim werken en schrijver van het boek Grip. Eerder was hij werkzaam bij Blendle, waar hij verantwoordelijk was voor de productontwikkeling. Hij spreekt over effectief werken: hoe houd je je hoofd leeg en krijg je meer gedaan? Hoe blijf je de baas over je mailbox? En waarom moet je nooit meer iets in je hoofd bewaren?

Sluit jij aan?
Het Inholland young professionals netwerk is een groep van jonge collega’s tot 37 jaar die elkaar regelmatig zien, inspireren en informeren. Binnen dit netwerk worden afhankelijk van de behoeften diverse activiteiten georganiseerd, zoals trainingen, bedrijfsbezoeken en borrels. Ook kan het netwerk als panel dienen om vraagstukken vanuit de organisatie te laten landen.

Welke vraag heb jij voor Rick?
Wat wil jij graag weten over slimmer werken? Hoe ga je om met ad-hoc zaken? Op welke manier behoud je overzicht? En hoe blijf je de baas over je mailbox? Tijdens de Q&A is er alle ruimte voor jouw vragen die je nu al kunt stellen in de Yammer-groep of via de chat tijdens de livestream op YouTube.

Aanmelden via professionaliseren@inholland.