Den Haag,
01
december
2020
|
08:46
Europe/Amsterdam

Welkom bij het Studenten Initiatieven Fonds!

Heb jij een inspirerend idee? Neem het initiatief en breng je idee tot leven!

Vanaf vandaag is het Studenten Initiatieven Fonds (SIF) officieel geopend. Heb jij een echt goed idee en heb je hulp nodig bij het financieren hiervan? Wil je iets organiseren voor je klas, opleiding of de hele school? Zoals een workshop, gastdocent of een bezoek aan een tof bedrijf? Geef je idee door aan het SIF!

Wij (Isis, Laila, Bram, Esmee, Niels, Sandy, Dewi) helpen je graag! We moedigen je aan initiatief te tonen en goede ideeën te realiseren om zo een extra bijdrage te leveren aan een fijne en inspirerende omgeving om te studeren. Hiermee help je niet alleen jezelf, maar ook onze medestudenten.

Je kunt jouw idee indienen bij het fonds via het aanvraagformulier op de website van het SIF. Onder voorwaarden kun je checken waaraan jouw initiatief moet voldoen. Nadat het idee is ingediend word je binnen twee weken uitgenodigd voor een gesprek met een van ons. In dit gesprek lopen we stap voor stap het aanvraagformulier door. Je hoort daarna zo snel mogelijk of jouw idee gefinancierd kan worden door het SIF.

Daarnaast zal de website gevuld gaan worden met initiatieven die mede mogelijk gemaakt zijn door het fonds, dus laat je inspireren en pak je kans!

Wanneer laat jij van je horen? Bezoek de website van het SIF. 

Heb je vragen? Stuur gerust een mailtje naar sif.contact@inholland.nl