Rotterdam,
27
maart
2018
|
08:50
Europe/Amsterdam

Werken met Wereldhavendagen

WHD2018_Themavisual_nieuwsitem_site

Studenten van Inholland Rotterdam krijgen in aanloop naar de Wereldhavendagen op 7, 8 en 9 september 2018 de mogelijkheid om mee te denken aan de organisatie van het evenement. Ze stellen zich voor en vertellen waarom zij enthousiast zijn over de diverse projecten.

Free publicity
Frederique Vilders, Puck Konings, Danique Blancke en Cristely Cranston.
“Na een succesvolle pitch in november mochten wij met onze projectgroep INconcept de Wereldhavendagen onze opdrachtgever noemen. Wij zijn allemaal vierdejaarsstudenten Communicatie en zijn aan de slag gegaan om free publicity te creëren voorafgaand aan de 41e editie van de Wereldhavendagen. De uitdaging was om jongeren hierbij te betrekken."

Aan het begin van dit project hadden wij een duidelijke focus: een ludieke stunt. Dit concept is uiteindelijk uitgewerkt tot een complete campagne, goed bruikbaar voor de organisatie zodat we ons werk ook daadwerkelijk tot leven zullen zien komen! Het was voor ons leerzaam en inspirerend om met een grote organisatie zoals de Wereldhavendagen samen te werken. Het was een fijn team om wekelijks mee te sparren met een positieve benadering. Na vele brainstorm- en feedbackmomenten hebben wij een resultaat weten neer te zetten waar we trots op zijn. Wat er in de toekomst gaat gebeuren? We hopen allen individueel meer voor de stad te kunnen doen in ons vakgebied. De Wereldhavendagen zijn hierin een mooie start!” 

Kick-off
Lorraine Arenz (Albeda), Anne Schaap (Inholland), Matthijs Broere (Albeda) en Joey Biemans (Inholland).
Wij zijn het enthousiaste team dat de geweldige kick-off dag organiseert voor de Wereldhavendagen. Wij zijn aan de slag gegaan met 'Energize', het thema van deze 41ste editie. Door opkomende trends te bekijken hebben wij geprobeerd om een interessant concept te ontwikkelen. Het evenement moet voor de gasten een ultieme beleving zijn wat betreft duurzaamheid. Om dit te bewerkstelligen hebben wij gebruik gemaakt van onder andere ledverlichting en een energieopwekkende fiets."

"Wij willen later allemaal werken in de entertainmentindustrie en om deze reden is dit een enorm grote kans voor ons. Het leuke is dat twee van ons op het Albeda College studeren en de andere twee op Hogeschool Inholland Rotterdam. Met z’n vieren vormen we een powerteam! Met onze gedrevenheid en passie voor deze branche hebben wij hard gewerkt om deze dag te laten slagen."

"Het event zal niet alleen de start zijn van de Wereldhavendagen, maar ook de start van een duurzaam leven!”

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.