Haarlem,
29
maart
2021
|
09:13
Europe/Amsterdam

‘Wie is het..?’ Inholland editie #3: raad jij over welke collega het gaat?

Speel mee en win een unieke prijs

wie-is-wie_header_wieishet

Erg leuk om te zien dat jullie zo massaal meespelen met het online 'Wie Is Het...?' spel! In de vorige editie  werd collega Ewald Edink beschreven. Deze week staat er voor de derde keer een collega van Inholland centraal. Hij of zij wordt wederom beschreven aan de hand van verschillende interesses, expertises en uiterlijke kenmerken. Pak de zoekfunctie van de Wie-is-wie erbij en raad wie het is! Uit alle reacties wordt een winnaar gekozen en diegene wint een bijzondere prijs…

Weet jij over welke collega bovenstaande beschrijving gaat?
Laat je antwoord voor donderdag 1 april om 16:00 uur (i.v.m. Goede Vrijdag is de deadline één dag eerder) achter in dit formulier!


Wat kan je winnen?
Het originele ‘Wie Is Het?’ bordspel! Maar: het gaat hier om een speciale variant van het gezelschapsspel. Naast de originele kaartjes worden er namelijk twee setjes van 24 kaartjes meegeleverd van profielfoto’s van jouw collega’s uit de Wie-is-wie! Je kan dus de originele kaartjes omwisselen voor de foto’s van je collega’s. Leuk om met de kids thuis te spelen én zo leer je zelf je collega’s ook nog beter kennen. Een win-win-situatie dus! De foto van de winnaar wordt ook meegenomen in het spel, mocht diegene dat leuk vinden.

Hoe kan je winnen?

Uit alle antwoorden op dit bericht wordt een winnaar gekozen d.m.v. een loting. De winnaar wordt op dinsdag 6 april bekend gemaakt via Yammer.

Wie ben jij?
Wil jij zelf ook gevonden worden in de Wie-is-wie? Vul dan nu snel jouw profiel in!

Feedback of vragen? Laat hier je reactie achter.