Den Haag,
05
oktober
2020
|
08:59
Europe/Amsterdam

Wie wint de ECIO Frank Award 2020 én een bedrag van 1000 euro?

Gezocht! Student+ van het jaar 2020

student-verkiezing-ecio-2019

Ben of ken jij een student (met een functiebeperking of ondersteuningsbehoefte) die een top-idee heeft over hoe het onderwijs nóg inclusiever kan? Nomineer hem of haar dan voor de ECIO Frank Award verkiezing 2020 en zorg ervoor dat deze studenten het podium krijgen dat ze verdienen! Studeren met een functiebeperking is een topprestatie. Deze studenten weten dan ook als geen ander hoe het onderwijs optimaal ingericht moet worden om zo min mogelijk belemmering te ervaren tijdens hun studie. Studenten kunnen ook zichzelf aanmelden. 

En de winnaar krijgt…
...naast de award ook nog een bedrag van 1.000 euro om het idee uit te werken tot een succes. Deze mooie prijs wordt in totaal twee keer uitgereikt tijdens de ECIO Frank Awards. Eén keer aan een hogeschool student en één keer aan een student die studeert aan een universiteit. 

Doe mee: nomineer jezelf óf een ander!
Het nomineren van jezelf, of iemand anders, kan door middel van het insturen van het aanmeld-/nominatieformulier (helemaal naar beneden scrollen). Doe dit vóór 1 november 2020. 

Op de website vind je ook meer informatie over de verkiezing en kan je de video’s bekijken van de winnaars van de ECIO Frank Award 2019.