Haarlem,
03
april
2017
|
13:27
Europe/Amsterdam

Wij Inholland 2017: vloggen voor meer stemmen

GOWind systems, Travel Smart en Mijn personal coach aangepast sporten zijn samen met de andere genomineerde projecten voor de Wij Inholland award 2017 aan het vloggen geslagen. Bekijk de vlogs op de website en stem op jouw favoriete project.

Volgende ronde
De vijf projecten met de meeste stemmen gaan door naar de volgende ronde. Daarnaast is er een zogeheten wild card voor een zesde project, die op advies van de jury doorgaat. Stemmen kan tot en met 25 mei via de website. De zes projectgroepen mogen met een pitch de jury overtuigen waarom hun project voldoet aan de vastgestelde criteria en een plek verdient in de volgende ronde.

Tijdens de jaaropening van Hogeschool Inholland op maandag 4 september wordt bekendgemaakt welk project ervandoor gaat met de Wij Inholland award 2017.

Wij Inholland
Wij Inholland geeft studenten de kans om zich met een innovatief project te onderscheiden van de standaard. Het is essentieel dat een project innovatief is op één van de thema’s gezond, duurzaam of creatief. Andere criteria zijn dat het project multidisciplinair is, een toegevoegde waarde heeft voor de regio en dat er wordt samengewerkt met een bedrijf, instelling of gemeente. Het winnende project krijgt ondersteuning om hun project verder te brengen, zoals promotionele ondersteuning of toegang tot een groot netwerk van bedrijven uit diverse branches.

Wil je meer weten over de genomineerde projecten? Bekijk de vlogs op de website en breng je stem uit! 

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.