Alkmaar,
07
mei
2020
|
08:00
Europe/Amsterdam

Wij Inholland award 2020: Bintilation

Heb je last van stank, schimmel of ongedierte in de GFT-bak? De GFT-clip van Bintilation is dé oplossing. Hiermee kun je de deksel van de GFT-bak deels openzetten om te ventileren. De clip heeft bovendien een handig schuifsysteem waarmee je de deksel ook weer volledig kunt afsluiten. De GFT-clip is onderdeel van Binitlation van studenten Technische Bedrijfskunde Patrick Bakker​, Martijn van Zelst, Luc Stam en Guido Harten​.

Waarom gaan deze mannen van Inholland Alkmaar de Wij Inholland award winnen? Wat is hun overwinningstune? En wie is de grootste praatjesmaker? Bekijk nu de introductievideo hieronder.

Stemmen op Binitlation? Stem nu via www.wijinholland.nl.

Deze video is opgenomen vóór de maatregelen rondom het coronavirus. 

Wij Inholland award

Met de Wij Inholland award krijgen studenten een podium waarop zij zich met een innovatief project kunnen onderscheiden. De geselecteerde projecten zijn innovatief op één of meer van de Inholland-thema’s gezond, duurzaam en creatief. Ook zijn de projecten multidisciplinair, hebben een toegevoegde waarde voor de regio en wordt er samengewerkt met een bedrijf, instelling of gemeente. Het winnende studententeam krijgt ondersteuning om het project verder te brengen en een cheque ter waarde van 2.000 euro.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.