Delft,
30
april
2020
|
08:00
Europe/Amsterdam

Wij Inholland award 2020: Hydrone

Ruben Soons, student Luchtvaarttechnologie, heeft samen met zijn team Hydrone een prototype gemaakt van een drone op waterstof. Het grote voordeel van waterstof is dat puur water de enige uitstoot is. 

Op welke manier wilt Ruben de Hydrone inzetten? Waarom gaat hij de Wij Inholland award winnen? En wat is zijn grootste leermoment? Bekijk zijn introductievideo hieronder. 

Verdient Hydrone jouw stem? Ga naar wijinholland.nl.

Wij Inholland award

Met de Wij Inholland award krijgen studenten een podium waarop zij zich met een innovatief project kunnen onderscheiden. De geselecteerde projecten zijn innovatief op één of meer van de Inholland-thema’s gezond, duurzaam en creatief. Ook zijn de projecten multidisciplinair, hebben een toegevoegde waarde voor de regio en wordt er samengewerkt met een bedrijf, instelling of gemeente. Het winnende studententeam krijgt ondersteuning om het project verder te brengen en een cheque ter waarde van 2.000 euro.

Reacties 1 - 1 (1)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.
Darlene Gosch
05
May
2020
Well done! congratulations! Keep up the good work. We need young people like you who take the initiative. Regards, Mrs. Gosch, Senior lectueruer Mathematical Engineering.