Rotterdam,
14
oktober
2021
|
10:55
Europe/Amsterdam

Zet de Dag van het Onderwijs & Onderzoek in je agenda

Samen vooruit: leren, verbinden en inspireren

Dag van het Onderwijs en Onderzoek[33]

Onze jaarlijkse Dag van het Onderwijs & Onderzoek staat weer op het programma. Zoals altijd inspireren we elkaar, delen we kennis en zoeken we de verbinding. Dit jaar nodigen we je uit om mee te praten over de ontwikkelrichtingen van Inholland. Hoe gaan we de komende jaren verder met ons onderwijs en onderzoek? Vanuit het strategietraject toetsen we de richtingen graag bij jou.

Eén middag met een inspirerend programma.
De middag duurt van 12.30 tot 17.00 uur. Kun je niet de hele middag aanwezig zijn? Dan ben je nog steeds van harte welkom! Het is een middag met een inspirerend programma waarin we graag met elkaar in gesprek gaan. De Dag van het Onderwijs & Onderzoek krijgt een hybride vorm! Je kunt ervoor kiezen om fysiek deel te nemen op de locatie in Rotterdam óf je kunt online aansluiten. We zijn benieuwd naar jouw persoonlijke voorkeur. Meld je daarom alvast aan via dit formulier. Er is een beperkt aantal plaatsen voor de fysieke bijeenkomst, dus wees er snel bij!

Programma:

 • 11.30 – 12.30 uur - Lunchtijd 
  Heb je aangegeven dat je mee wilt lunchen op de locatie in Rotterdam? Dan kun je eerst gezellig aanschuiven voor de lunch en bijpraten met collega’s.
 • 12.30 – 13.15 uur - Samen vooruit: waar gaan we naartoe? 
  Tijdens de aftrap van de Dag van het Onderwijs & Onderzoek neemt collegevoorzitter Bart Combee je mee in het strategieverhaal van Hogeschool Inholland. Hoe gaan we de komende jaren verder met ons onderwijs en onderzoek? Aan tafel praten we verder over de ontwikkelrichtingen van Inholland. Twee studenten leiden het gesprek. 
  Tot slot kijken we hoe een docent/lector en een student in elkaars hoofd kruipen. Kunnen zij zich in elkaar verplaatsen rondom het thema ‘persoonlijk leiderschap’?
 • 13.30 – 15.15 uur - Workshoprondes
  Tijdens workshoprondes bepaal jij waar je je in verdiept. Zo kun je meepraten over één van de ontwikkelrichtingen. Je gaat samen met collega’s sparren over een aantal vragen en je kunt feedback geven op de ontwikkelrichtingen.
  Daarnaast zijn er ook allerlei workshops waarin collega’s inspiratie delen over best practices en over thema's die bij de ontwikkelrichtingen passen.
  Meer informatie over de workshops maken we later bekend.
 • 15.30 – 16.00 uur - Keynote: Petra Biemans
  Petra Biemans viert dit jaar haar 15-jarig jubileum. Petra Biemans is sinds 2006 lector HRM & Persoonlijk Ondernemerschap en doet onder de vlag van het Business Research Centre praktijkgericht onderzoek naar onder andere de verandering van werk, de inrichting van organisatie en werk en de rol die HRM-beleid en management hierbij kunnen spelen. Ter ere van deze gelegenheid publiceert ze deze maand de resultaten van zes jaar onderzoek over ‘the next generation professionals’. Tijdens de Dag van het Onderzoek & Onderwijs deelt ze haar inzichten met ons.
 • 16.00 – 16.30 uur - Uitreiking Wij Inholland awards
  Ook dit jaar hebben veel collega’s bijzonder werk verricht. Zij worden in het zonnetje gezet tijdens de uitreiking van de Wij Inholland awards. Wie gaan er naar huis met de awards voor docent van het jaar en onderzoeker van het jaar? Collegelid Huug de Deugd gaat in gesprek met de genomineerden en reikt de felbegeerde awards uit. 
  Nieuwsgierig naar de genomineerden? Of wil je je stem uitbrengen? Lees dan hier verder. Stemmen kan vanaf 25 oktober 09.00 uur tot en met vrijdag 29 oktober 17:00 uur.
 • 16.30 uur - Terugblik en afsluitende borrel 
  Na de uitreiking blikken we kort terug op de dag. Welke nieuwe inzichten hebben we opgedaan? En hoe gaan we verder met het strategisch plan? Voor de mensen op locatie organiseren we een borrel, want dat kan éindelijk weer! Online kun je aansluiten in het digitale café.

Heb jij je al aangemeld? Zet de middag van donderdag 11 november in je agenda. De komende weken houden we je op de hoogte van de verdere invulling van het middagprogramma. Hou dus je mail, Iris en de SharePoint-pagina in de gaten!