Rotterdam,
19
juni
2020
|
13:54
Europe/Amsterdam

Zoom-workshop 'Hoe word ik scriptiestress de baas?'

Op woensdag 24 juni!

Hoe loop je je scriptieperiode door zonder overmatige stress en zorgen? Welke factoren geven jou stress? Hoe kun je beter planningen maken op de lange en korte termijn? En hoe kun je je gedachten en emoties beter plaatsen? In de workshop Hoe word ik scriptiestress de baas? op woensdag 24 juni krijg je via Zoom het antwoord op al deze vragen. Meld je aan!

Scriptiestress 
Ben jij momenteel bezig met je scriptie? Ondanks dat de wereld op zijn kop staat, gaat het leven gewoon door. Gewoon, maar dan nét iets anders. Namelijk veel meer vanuit huis en alles op gepaste afstand. Misschien vind je het eigenlijk wel lekker om vanuit huis te werken. Hoe lekker het ook kan zijn, het kan er wel voor zorgen dat de was opeens tegen je begint te praten en de koelkast opeens de place to be is. Misschien merk je wel dat je net iets te veel achterloopt op je planning. En opeens heb je nog maar twee weken waarin je moet knallen. Niet erg bevorderlijk voor je gezondheid, die stress…

Aanmelden
De (gratis) workshop duurt ongeveer twee uur, van 16:30 tot 19:00 uur max. Aan het einde van de workshop heb je nog de gelegenheid om vragen te stellen aan workshopleider Jeanine Leenheer. Aanmelden is verplicht, dus stuur een e-mail naar Jeanine om de link naar de Zoom-meeting te ontvangen!

Over Jeanine Leenheer
Jeanine is twee jaar geleden afgestudeerd op het onderwerp ‘Stress, prestatiedruk en burn-outs onder hoogopgeleide millennials’. Daarna is zij zich gaan specialiseren tot leefstijlcoach en inmiddels coacht zij studenten en young professionals naar een betere leefstijl en meer rust, vertrouwen en zelfliefde. “Onze op logica en denken gebaseerde samenleving eist zijn tol voor veel studenten en werkenden met een stijgend aantal burn-outs en depressies als gevolg. Het is belangrijk dat we de connectie met onszelf herstellen en meer leren leven vanuit ons hart en ziel en daarmee dus vanuit rust, ontspanning en vertrouwen”, aldus Jeanine.

Reacties 1 - 1 (1)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.
petra Visser
20
June
2020
Hoe laat begint de workshop? Dat kan ik nergens vinden
Daan Stet
22
June
2020
Dag Petra, ik ga het voor je navragen.