Airport & Aviation

Over Airport & Aviation

De onderzoekslijn Airport & Aviation, onderdeel van de onderzoeksgroep Business Research Centre, voert praktijkgericht onderzoek en verkennende studies uit binnen de luchtvaart- en luchthavenbranche. De onderzoekers stemmen regelmatig af met betrokkenen binnen de luchtvaarsector om de onderzoekbehoefte van deze sector in kaart te brengen. Daarnaast verzorgt de onderzoekslijn de literatuur en de inhoud van de colleges binnen de afstudeerrichting Airport & Aviation Management (opleiding Business Studies).

Voor onderwijs en werkveld

De onderzoekers van Airport & Aviation werken nauw samen met het onderwijs, in het bijzonder met studenten van de afstudeerrichting Logistiek (Business Studies). De studenten voeren tijdens hun opleiding actueel onderzoek uit naar vraagstukken die spelen in de luchtvaartsector.  De onderzoekslijn werkt samen met diverse partijen/verenigingen binnen de luchtvaartsector.

Samenwerken met Airport & Aviation

Onderzoekers komen graag in contact met studenten van Inholland die op zoek zijn naar een afstudeeronderzoek binnen de luchtvaart- of luchthavenbranche. Ook bedrijven en organisaties uit de branche zijn welkom met vragen of projecten.

De lector van Airport & Aviation:

Donald Ropes
Donald Ropes
Donald Ropes
lector
Onderzoekslijn(en)
Telefoon
E-mail

Nieuws vanuit Airport & Aviation:

Werk samen met Donald

Kom in contact en stel je vragen

Telefoon
0651018343