Ander de Keijzer
Ander de Keijzer

Ander de Keijzer

lector
Lectoraat
Telefoon
E-mail

 

 

 Werk samen met Ander

Even voorstellen

Dr. ir. Ander de Keijzer is sinds september 2019 lector van het lectoraat Data Driven Smart Society en daarmee onderdeel van het kenniscentrum Research & Innovation Centre Techniek, Ontwerpen en Informatica. Door digitalisering neemt de hoeveelheid data snel toe. De Keijzer onderzoekt nieuwe methoden om die hoeveelheid slimmer op te slaan en er snel de juiste informatie uit te halen. Met zijn onderzoek richt hij zich vooral op de sectoren agrifood en gezondheidszorg.

Samenwerken

Volgens lector Ander de Keijzer is zijn werk per definitie multidisciplinair. Pas in samenwerking met andere vakgebieden krijgen data betekenis. Zijn lectoraat trekt op met een vaste schil van bedrijven. Afhankelijk van de onderzoeksvraag zoekt De Keijzer daar partners bij. En hij staat altijd open om proactief benaderd te worden door mensen binnen en buiten Inholland.

Meer over Ander de Keijzer

Expertise

Naast zijn werk als lector bij Hogeschool Inholland werkt Ander de Keijzer als lector Data Science & ICT op Avans Hogeschool.

Ervaring

Ander de Keijzer studeerde Technische Informatica aan de Universiteit Twente. Hij hield van het onderwijs en combineerde zijn studie met een lerarenopleiding en leraarschap. In Enschede promoveerde De Keijzer op het gebied van datascience. Om zijn expertise in de praktijk toe te passen maakte hij de overstap naar het hbo. Hij werkte bij het lectoraat ICT-innovaties in de Zorg op Hogeschool Windesheim en werd daarna op Hogeschool Utrecht waarnemend lector Architectuur van Digitale Informatiesystemen.

Over Ander

Ander is een echte Rotterdammer maar woont inmiddels met veel plezier in Zeist, waar hij zich met hetzelfde enthousiasme als voor zijn werk toelegt op koken en pianospelen.

'Aan data op zich heb je niet zo veel. Het krijgt pas betekenis in een bepaalde context, in een ander vakgebied. Mijn werk is daarmee per definitie multidisciplinair.'

Ander de Keijzer, lector Data Driven Smart Society

Werk samen met Ander

Kom in contact en stel je vragen

Ander de Keijzer
Telefoon
0884663183