Proef de sfeer en maak kennis met onze studenten en docenten!

Kom langs op een van onze acht locaties

Heb je aan de Online Open Avond een goed gevoel overgehouden en wil je Hogeschool Inholland nu nóg beter leren kennen? Kom dan langs op een van onze locaties! Volg bijvoorbeeld een rondleiding, doe mee aan een workshop of meet and greet en stel de vragen die je nog hebt aan onze studenten en docenten.

Iedere locatie heeft haar eigen programma. Bekijk hieronder welke activiteiten de locatie van jouw interesse organiseert en meld je aan!

In welke locatie heb je interesse?

Alkmaar

Proef de sfeer  van Inholland Alkmaar

Wil je sfeer komen proeven in Alkmaar en onze studenten ontmoeten? Dat kan tijdens de Inholland Alkmaar Experience! Studenten leiden je in groepjes rond door het gebouw langs alle opleidingen. Ook een bezoekje aan onze studentenkroeg hoort hierbij! Er valt van alles te zien en te leren over studentprojecten en het studeren in Alkmaar. Check je goodiebag na afloop!

Zien we je snel?

Meld je aan

Amsterdam

Proef de sfeer van Inholland Amsterdam

Ben je na het bijwonen van de Online Open Avond nieuwsgierig geworden hoe het is om écht op onze hogeschool rond te lopen? Wil je graag horen van studenten hoe het studentenleven in Amsterdam is? Schrijf je dan nu in voor de Inholland Experience Amsterdam!

Wat kun je verwachten tijdens deze Inholland Experience?

 • Een rondleiding door het gebouw
 • Een Meet & Greet met studenten
 • Mogelijkheid om in gesprek te gaan met een studiekeuzeadviseur

Zien we je snel?

Meld je aan

Delft

Proef de sfeer van Inholland Delft

Wil je weten hoe het eraan toegaat op Hogeschool Inholland Delft? Welke sfeer er heerst en onze studenten ontmoeten? Dat kan tijdens de Inholland Delft Experience!

Studenten leiden je in kleine groepjes rond in het hoofdgebouw en al onze praktijkruimten op de campus. Je gids is een student van de opleiding waarin jij geïnteresseerd bent, dus je kunt meteen alle vragen die je hebt aan diegene stellen.

Zien we je snel?

Meld je aan

Den Haag

Proef de sfeer van Inholland Den Haag

Nieuwsgierig geworden naar onze locatie? Ontdek Hogeschool Inholland Den Haag tijdens de Inholland Experience op 13, 20 of 21 januari van 12.30 tot 14.30 uur.

Wat ga je doen?

 • Lunch mee met studenten en andere deelnemers.
 • Laat je rondleiden door een student.
 • Speel het studiekeuzespel om te ontdekken welke opleiding bij je past en krijg hulp bij inschrijving voor een opleiding.

Zien we je snel?

Meld je aan

Diemen

Proef de sfeer van Inholland Diemen

Ben je na het bijwonen van de Online Open Avond nieuwsgierig geworden hoe het is om écht op onze hogeschool rond te lopen? Wil je graag horen van studenten hoe het studentenleven in Amsterdam is? Schrijf je dan nu in voor de Inholland Experience Diemen!

Wat kun je verwachten tijdens deze Inholland Experience?

 • Een rondleiding door het gebouw
 • Een Meet & Greet met studenten
 • Mogelijkheid om in gesprek te gaan met een studiekeuzeadviseur

Zien we je snel?

Meld je aan

Dordrecht

Proef de sfeer van Inholland Dordrecht

Wil jij graag onze locatie in Dordrecht bezoeken en in gesprek gaan met studenten van onze opleiding? Kom bij ons langs om workshops te volgen en docenten en studenten te ontmoeten!

Zien we je snel?

Meld je aan

Haarlem

Proef de sfeer van Inholland Haarlem

Wil jij graag onze locatie in Haarlem bezoeken en in gesprek gaan met studenten van onze opleidingen? Of wil je liever extra hulp bij je studiekeuze, omdat je nog geen idee hebt welke studie je straks wilt volgen? Dat kan tijdens de Inholland Experience bij Inholland Haarlem! Je hebt de keuze uit deze twee opties:

 1. Experience tour bij onze opleidingen met rondleiding en meet and greet met studenten.
 2. Studiekeuze-vrijdag met een specifiek programma over het maken van een studiekeuze.

Zien we je snel?

Meld je aan

Rotterdam

Proef de sfeer van Inholland Rotterdam

Wil jij graag onze locatie in Rotterdam bezoeken en in gesprek gaan met studenten van onze opleidingen? Of wil je liever extra hulp bij je studiekeuze, omdat je nog geen idee hebt welke studie je straks wilt volgen? Dat kan tijdens de Inholland Experience bij Inholland Rotterdam! Je kunt kiezen uit deze twee opties:

 1. Experience tour bij onze opleidingen met rondleiding en meet and greet met onze studenten.
 2. Studiekeuzedag met specifiek programma over het maken van een studiekeuze.

Zien we je snel?

Meld je aan

Kom naar de Open Avond op 29 maart!

Meld je aan!

Heb je nog vragen?

Stel ze vooral!

Whatsapp
06 2111 5555
Telefoon
023 522 3228